Огляд цін на Phone 13 Pro Max & iPhone 13 Pro & iPhone 13

Виробник зі світовим ім'ям Apple представив своїм клієнтам три свої нововведення - iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro та iPhone 13 у вересні 2021 року. Пристрої відразу здобули шанувальників, і не тільки тому, що любителі цього бренду мають тенденцію захоплено зустрічати новинки, але й через те, що девайси наділені поліпшеними експлуатаційними характеристиками. Дизайн у них цікавий, а можливості ще ширші. Немає нічого дивного в тому, що вартість цих айфонів зашкалює.

Щоправда, кожен охочий сьогодні має можливість добре заощадити.

Яким чином? Все просто. Просто потрібно вибрати інтернет-магазин, який є надійним та має фізичні магазини в Україні. Наприклад, ціни в магазинах "Свайп" завжди приємні. Так, iPhone 13 Pro Max ціна становить від 40 до 55 тисяч гривень. Інтернет-магазин "Свайп" - надзвичайно зручний та має у своєму асортименті велику кількість товарів техніки Apple (нових / активованих / Open Box товарів), а професійні консультанти завжди допоможуть обрати товар під ваші потреби. У той самий час інші продавці пропонують такий товар за вищими розцінками.

Чи коштують нові айфони таких грошей?

Нещодавно фахівці підрахували реальну ціну всіх елементів, що входять до складу пристроїв. У загальній сумі вони становлять близько 600 доларів, і це собівартість. Начинка попередньої моделі становила на кілька десятків доларів менше (і це теж собівартість). До роздрібної ціни необхідно додати вартість складання, зарплату співробітників компанії, витрати на транспортування та просування. Таким чином, сума збільшується до тієї, що вказана у цінниках магазинів різних країн.

Схожа ситуація з моделлю iPhone 13 Pro ціна якої в «Свайп» лише трохи нижча. Ця модель має дорогий чіп, збільшений обсяг пам'яті.

iPhone 13 Pro. У чому переваги?

  • Багата гама кольорів;
  • Тривала робота в режимі автономії;
  • Сучасні та презентабельні матеріали виготовлення;
  • Можливість вести зйомку у високій якості у будь-який час доби та будь-якої погоди;
  • Гарна яскравість екрана;
  • Висока частота виходу оновлень.

Найбільш доступним з нових моделей айфонів для середнього користувача залишається iPhone 13, ціна якого в згаданому магазині нижча, ніж в інших торгових точках.

Ви можете скористатись послугою купівлі айфону в кредит або придбати активований айфон 13, це робить нові айфони ще доступнішими.

Мрієте про iPhone 13? Заходьте на https://swipe.ua/ua/

0 коментарі:

Дописати коментар