Неможливо оновити стрічку Instagram

Дуже часто на сайті користувачі скаржаться на те, що, заходячи в додаток Instagram, не можуть переглянути публікації від своїх підписників, - фото і відео просто не з'являються, кружечок крутиться якийсь час, а потім виникає помилка «Неможливо оновити стрічку в Інстаграм». Що робити і як вирішити цю проблему?




1. Для початку перевірте налаштування свого підключення: можливо у вас просто не працює Інтернет на телефоні? Включений вай фай? Якщо ви користуєтеся мобільним інтернетом, то Інстаграму потрібна чимала швидкість для завантаження фотографій і тим більше відео, тобто ви повинні підключатися до мереж 3G, причому вона повинна працювати стабільно, що буває дуже рідко, особливо далеко від центра міста.
2. Якщо з Інтернетом у вас все нормально (можна нормально користуватися іншими додатками, крім Інстаграма), то швидше за все вам потрібно оновити свій Instagram або навіть взагалі ОС на мобільному пристрої, і тоді помилка «Неможливо оновити стрічку» буде виправлена.
3. Якщо все це не допомогло, то швидше за все мені доведеться вас засмутити, ви зіткнулися з банальним глюком. Вам залишається лише почекати наступного оновлення додатка Instagram, напевно, для вашої моделі телефону або планшета помилка буде виправлена. Щоб прискорити цей процес, напишіть розробникам.
Успіхів!
P.S. Якщо у вас виникла якась інша проблема або ви знаєте, як ще можна вирішити проблему «Неможливо оновити стрічку», обов'язково напишіть про це в коментарях. Можливо, я зможу вам допомогти, а, може бути, інші відвідувачі сайту поділяться з вами своїми таємними знаннями.

5 коментарі: