Honor7X 4/64Gb Blue відмінний смартфон?

Думаю, вже всі давно розуміють, що широкоформатні дисплеї - це майбутнє, і скоро майже всі смартфони стануть широкоформатними. Китайці вже штампують моделі з витягнутими екранами, а програмісти, зчепивши зуби, перепилюють інтерфейси під HD + і FullHD +. До цього у нас вже встигли побувати дешеві китайські смартфони з широкоформатними екранами та тонкими рамками, але це був відверто третій ешелон, і якщо чесно поганою якістю


https://www.citrus.ua/shop/goods/mobile/189/494123


Тепер до нас приїхав Huawei Honor 7X,
смартфон, це чи не перший нормальний представник середнього класу з широкоформатним екраном і тонкими рамками зверху і знизу. Причому, крім дизайнерських форм, Honor 7X виявився ще й досить недорогим, щоб скласти пряму конкуренцію таким монстрам, як Xiaomi Mi A1 і Meizu M6 Note.
Huawei залишається вірна собі, і смартфони Honor незмінно отримують цікаві дизайнерські рішення. Іноді навіть цікавіші, ніж у базових моделей Huawei (як не згадати тут витончений Honor 9!). Той випадок, коли до бренду не липнуть жарти про дизайнерів, обвідним iPhone.

Honor 7X виглядає дійсно класно. Передня і задня панелі зроблені з ефектом заокруглення і відмінно лежать в руці. Ззаду метал, спереду 2.5D скло, і майже всю фронтальну поверхню займає екран.  Датчик відбитків пальців природно винесений на задню кришку. І тут знову доведеться дякувати інженерам лінійки Honor,  тому, що датчик дуже легко намацується, і реального дискомфорту під час використання я не випробував.





Зі старту продажів, були три варіанти
корпусу: чорний, золотий і синій. Синій, мабуть, виглядає краще і свіже, ніж більш «заїжджені" забарвлення.

Апаратні кнопки на місцях, у них хороший хід, і вони не деренчать. Роз'єм для навушників залишили, що теж здорово. А ось інтерфейсний роз'єм «оновити» забули, залишивши архаїчний MicroUSB. І це вже, звичайно, ну зовсім не радує. Кінець 2017 року, а перехід на USB Type-C до сих пір залишився долею окремих брендів і окремих моделей.

Камери


Основна камера отримала два модулі: 16-Мп і допоміжний 2-Мп для розмиття заднього фону в портретних знімках. Якість фотографій непогане, приблизно на рівні Xiaomi Mi A1, хіба що портретні знімки виходять з більш якісним розмиванням фону, і передача кольору в портретних знімках більш природна. Втім, про портретну зйомку ми поговоримо в великому порівняльному матеріалі, який зараз готується.


Акумулятор


Погана новина: швидкої зарядки немає, тому заряджається смартфон майже дві з половиною години.

Хороша новина: батарейки на 3340 мАг вистачає на півтора дня навіть мені, хоча я використовую смартфон по-максимуму, встановлюючи в нього цілу пачку месенджерів, активно зависаючи в соцмережах і іграх. Людина з меншими запитами може вичавити з апарату і всі два дні.

https://www.citrus.ua/shop/goods/mobile/189/494123

Резюме


Підводячи підсумки, скажу, що Honor 7X - відмінний смартфон. Про це говорить реальний досвід експлуатації, а не просто погляд на характеристики.

Що мені особливо сподобалося в цьому смартфоні:

  1. Дисплей.

  2. Час автономної роботи. Був приємно здивований.

  3. Камери. Особливо здивувала відео зйомка. Ні у кого з конкурентів немає електронної стабілізації. В цьому плані респект.

  4. Розташування і робота датчика відбитків пальців

Що не сподобалося:

  1.  Слабка ігрова продуктивність

  2.  Не те, щоб критично, але, мультимедійний динамік міг би бути і голосніше

  3.  Micro-USB порт

  4.  Немає швидкої зарядки

0 коментарі:

Дописати коментар