Як виправити помилку «Додаток Google зупинено» ?


В наші дні додатки Google допомагають нам справлятися з  різними завданнями. У будь-якій скрутній ситуації ми звертаємося за допомогою до Google і отримуємо рішення. Але трапляється і так, що вам необхідна якась річ ​​в додатку Google, і несподівано з'являється спливаюче вікно з написом: «Додаток Google зупинено». І вам також доводиться зупинятися. Це дуже сильно дратує, так як жаданого рішення ви так і не отримали і в цей момент виявилися абсолютно безпорадні.



Але не варто опускати руки: ми дамо вам нескладні варіанти дій, які допоможуть легко вирішити вашу проблему, якщо ви зіткнетеся з цією помилкою. Навчимо і тому, як вийти з положення, якщо Google Пошук зупинився не на додатку Google, а на будь-якому іншому додатку. У нас також є просте рішення таких ситуацій, як виявлення накладення екрану, припинення роботи сервісів Google Play і багатьох інших помилок для Android-пристроїв.

Існує кілька причин, за якими додаток Google може зупинити свою роботу. Можливо, додаток Google, який ви використовуєте, вже застарів, або виникла інша проблема в додатку Google Play. Неприємність може бути викликана відсутністю вільного місця на вашому пристрої чи чимось ще. На даний момент у нас є 3 рішення, і хоча б один допоможе виправити цю помилку.



Рішення 1: Оновити додаток Google до останніх версій


У помилки «Додаток Google зупинено» може бути кілька причин, і одна з них пов'язана із застарілою версією програми Google Play, встановленої на вашому Android-пристрої. Тому ви повинні оновити додаток Google до останніх версій, щоб вирішити цю проблему.



Як оновити сервіси Google Play до останньої версії:

Якщо в налаштуваннях апарата ви зберегли автоматичне оновлення Play Маркета, то додаток Google має бути автоматично оновлено до останньої версії. Але через погане з'єднання сервіси можуть не оновитися. 

Рішення 2: Очистити кеш додатка Google


Всякий раз, коли ви щось шукаєте в додатку Google, деякі дані, результати пошуку і пошукові запити зберігаються в вигляді кешу на вашому пристрої. Додатки Google можуть давати збій і через кеш. Ви можете спробувати очистити кеш і подивитися, чи не усуне це проблему.
Щоб очистити кеш додатка Google, виконайте наступні дії:

Зайдіть в "Налаштування".
Прокрутіть вниз і знайдіть "Додатки".



    Тепер в меню перейдіть до "Програми Google".



Там спочатку знайдіть і зупиніть додаток Google для отримання ефективних результатів.
Тепер очистіть кеш додатка Google, вибравши необхідну опцію.


Очищення кеш-пам'яті може виправити помилку в додатку Google. Ви можете навіть очистити кеш всіх додатків одним і тим же способом.


Рішення 3: Очистити всі дані програми Google:


Може бути кілька причин, за якими додаток Google зупинено, і збій в роботі може бути пов'язаний з даними додатка Google. Тому в якості альтернативного рішення ви можете спробувати видалити всі дані програми Google. Очищення даних додатка Google не призведе до видалення внутрішніх даних вашого пристрою, він просто видалить результат збережених пошукових запитів, які ви виконували в своєму додатку Google.
Щоб очистити дані додатка Google, виконайте наступні дії:

    Зайдіть в "Налаштування".
    Прокрутіть вниз до "Програми".
    Тепер перейдіть до "Програми Google".


    Спочатку зупиніть роботу сервісів Google (Google Play Services) для отримання ефективних результатів.



    Перейдіть до опції "Очистити всі дані додатка Google" і виконайте необхідні дії.
    Тепер перезавантажте пристрій Android і відкрийте додаток Google. Після очищення даних помилка «Додаток Google зупинено» повинна зникнути.


Сподіваємося, що хоча б одне з трьох запропонованих тут рішень допоможе вам впоратися з проблемою «Додаток Google зупинено». Якщо ви застосували якесь інше рішення, і воно спрацювало, поділіться ним в коментарях до матеріалу. Ваш досвід може допомогти іншим користувачам.

6 коментарі:

  1. Мне помогла очистка всех данных, третий способ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У меня обновилась система и произошла такая ошибка

      Видалити
    2. 3 спосіб вирішує майже усе)
      дякую за відгук

      Видалити
  2. Добрий вечір а в мене така проблема скинула заводскі настройки включала в тепер не можу нічого зробити вибуває цю помилку що робити?

    ВідповістиВидалити