ZTE скасувала збір коштів на липкий смартфон Hawkeye

Компанія ZTE скасувала збір коштів на платформі Kickstarter для свого липкого смартфона Hawkeye. Краудфандинговая кампанія для Hawkeye не виправдала очікувань виробника.
ZTE визнала помилкою рішення реалізувати проект на основі не вражаючої апаратної платформи смартфона середнього рівня і збирається переглянути технічні характеристики, щоб зробити їх більш привабливими для потенційних покупців, перш ніж зробити ще одну спробу. ZTE планує компенсувати гроші всім, хто вклався в проект Hawkeye на Hawkeye. Втім, було набрано всього $ 36 245 замість цільових $ 500 000.
ZTE скасувала збір коштів на липкий смартфон Hawkeye

Нагадаємо, модель є смартфоном-переможцем проекту «ідейного» краудсорсингу Project CSX, вона була офіційно представлена ​​на виставці CES 2017, яка проходить з 5 по 8 січня в Лас-Вегасі. Фінальне назву смартфона - ZTE Hawkeye ( «соколине око» - англ.). Головними особливостями стали функція відстеження погляду за допомогою камер і сенсорів, а також прилипання до різних поверхонь, в тому числі вертикальним.

Згідно з останнім варіантом специфікацій, смартфон оснащується 5,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080 пікселів), подвійний камерою 12 Мп + 13 Мп зумом на задній поверхні, 8-мегапікслеьной фронтальною камерою, сканером відбитків пальців. Апаратної основою став восьми ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 625 з тактовою частотою 2 ГГц, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої флеш-пам'яті з можливістю розширення картками об'ємом до 256 ГБ. Підтримуються дві SIM-карти, LTE, Wi-Fi (802.11 b / g / n / ac), Bluetooth 4.2, NFC. Також відзначається Hi-Fi аудіо, порт USB Type C, акумулятор на 3000 мАг з швидкою зарядкою Quick Charge 2.0. Робота проводиться під управлінням операційної системи Android 7.0 Nougat.

Поставки планувалося почати в міжнародному масштабі в третьому кварталі 2017 року, орієнтовно у вересні.

0 коментарі:

Дописати коментар