5 Крутих ідей для майбутніх оновлень Pokemon Go

Щодня з'являється безліч різних ідей на форумах від різних користувачів гри Покемон ГО з приводу того, що ж вони хотіли б побачити в оновленні популярного додатка.


Варто відзначити, що деякі з пропозицій досить цікаві і, хто знає, можливо розробники гри прислухаються до гравців. Ми вибрали 5 найцікавіших ідей з усієї мережі і хочемо продемонструвати їх вам.

 Ідея №1 - Ягода разз Беррі прямо на екрані упіймання


Час від часу гравцям Покемон ГО стає просто лінь відкривати свій інвентар для пошуку ягід, щоб приспати потрібного покемона, так що було б досить зручно розмістити кнопку ягоди прямо на головному екрані. Якщо ж розробники Ніантік, все-таки, вирішать створити саме таке доповнення до інтерфейсу додатку під час лову істот, то зловити покемона можна було б швидше, завдяки чому зросла б і швидкість прогресу тренерів.

Ідея №2 - Тематичний фон для певних типів покемонів





Більшість гравців не використовують режим додаткової реальності AR в Покемон ГО, щоб якомога довше зберігати заряд свого акумулятора. Але є один не дуже приємний момент: існує всього два види фону при лові покемонів, коли режим AR не активний, це нічний і денний фон. Як ви можете бачити на скріншоті від фанатів гри, новий фон досить круто виглядає, адже є унікальним для кожного типу покемонів - в цьому випадку це кам'яний і земляний тип.

Ідея №3 - Кольорові яйця для вирощування покемонів



Дана ідея, створити різнокольорові яйця, допомогла б всім гравцям швидко визначати, на скільки кілометрів кожне яйце, просто глянувши на візуальне оформлення предмета - погодьтеся, це досить крутіше виглядає, ніж просто сірі цифри.

Ідея №4 - Можливість лікування покемонів зі сховища





Пропозиція досить гарне, так додавання шкали здоров'я змогло б урізноманітнити інтерфейс, а також дати гравцям можливість лікувати в подальшому своїх покемонів за допомогою зілля прямо в сховище. Таке нововведення суттєво полегшить життя багатьом тренерам, а також поліпшить меню програми.

 Ідея №5 - Статус інкубаторів яєць на екрані з картою



Якби індикатори яєць з інкубатора відображалися на ігровий карті в той час, як ви прогулюється по своєму місту, то відслідковувати процес вирощування нових покемонів було б набагато простіше. Особливо це допоможе тим тренерам, які люблять пограти під час їзди на скейтборді або велосипеді, бо не буде необхідності відкривати інкубатор і відволікатися на натискання по екрану.

Якщо у вас є свої ідеї щодо поліпшення Покемон ГО, то обов'язково напишіть нам в коментарі - розробники гри досить часто прислухаються до фанатів, і не виключено, що саме ваша ідея стане новою функціональною особливістю в одному з оновлень.

0 коментарі:

Дописати коментар