Оновлення Pokemon Go 0.33.0

Сьогодні вийшов реліз чергового оновлення Pokemon Go до версії 0.33.0 на Андроїд і 1.3.0 на iOS. У цих версіях гравців чекають деякі нові функції, виправлення різних помилок, і знову з'являється меню Nearby, якого не було в попередньому релізі.

Багатьох гравців, це дуже навіть порадує, а поки ми розповімо вам більш детально про оновлення.

Що нового в Pokemon Go 0.33.0 на Андроїд?


*    З'являються нові вікна з оповіщенням під час того, як ви тільки заходите в додаток. Тепер гравець, який відкриває гру, може побачити повідомлення про те, що ловити покемонів за кермом автомобіля небезпечно, якщо ви є автомобілістом. Таке повідомлення може з'явитися, якщо додаток визначить швидкість вашого пересування занадто високою, якщо ж ви просто їдете на іншому транспорті, що не керуючи їм особисто - то підтвердіть, що ви не за кермом.
*    Виправляється помилка при вдалій лові покемонів - якщо ваш кидок виявиться успішним, то піде повідомлення Excellent, Nice або Great, в залежності від того, наскільки добре ви кинули покебол, після чого вам будуть нараховані додаткові очки досвіду тренера покемонів.
*    З'являється нова можливість поміняти ім'я в Покемон ГО - скористатися цією функцією ви зможете тільки один раз, тому гарненько подумайте, чи варто це робити.
*    Функція Battery Saver повністю доопрацьована для Андроїд пристроїв, а також знову з'явилася для користувачів iPhone.
*    Повертається меню до найближчого покемона, тепер воно буде мати нову назву - Sightings. З'являється нова система вимірювання, тепер лапки замінять «кущі» - на даний момент система знаходиться в тестовому режимі.
*    Інші дрібні фікси помилок.

Скачати можна тут 

0 коментарі:

Дописати коментар