Vivo V9 отримав екран з вирізом і 24 Мп камеру з AI

Компанія Vivo офіційно представила смартфон V9, оснащений 24 Мп фронтальною камерою з підтримкою алгоритмів на основі штучного інтелекту. На задній панелі новинки розмістилася зв'язка з модулів дозволом 16 і 5 Мп, також підтримують AI.






Функція AI Face Beauty може передбачити вік, стать, тон шкіри, текстуру і навіть навколишній світ, що дозволяє і налаштувати параметри для поліпшення портретних знімків. За твердженням виробника алгоритм штучного інтелекту був сформований з використанням бази даних c фотографіями майже 1 млн чоловік. Аналогічно iOS підтримуються різні ефекти освітлення - Natural Light, Studio Light, Stereo Light і Monochrome Background (монохромний задній фон). Крім того, фронтальна камера може використовуватися для розблокування пристрою за допомогою функції AI Face Access. Черговим оновленням цієї функції став контроль напрямку погляду Attention Sensing, робота якого схожа з Face ID на iPhone X. Втім, на задній панелі збережений і звичний дактилоскопічний сенсор.




Апаратна частина Vivo V9 включає в себе чіпсет Snapdragon 626, 4 Гб ОЗУ і 64 Гб вбудованої пам'яті. Втім, куди цікавіше екран пристрою, який отримав виріз під розмовний динамік і селф-камеру. Товщина верхньої рамки мінімальна, діагональ екрану 6,3 дюйма, роздільна здатність - 19: 9. Ємність акумулятора Vivo V9 - 3260 мАг. ОС - Android 8.1 Oreo з оболонкою FunTouch.

0 коментарі:

Дописати коментар