HTC U11 EYEs - селфі-смартфон для Китаю

Компанія HTC офіційно представила смартфон HTC U11 EYEs. Новинка отримала дизайн аналогічний іншим пристроям серії U, за винятком відсутності кнопки «Додому» і сканера відбитка пальця, який переїхав на задню панель .




Відповідно до останніх трендів HTC U11 EYEs оснащений 6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1080х2160 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9.

Головна «фішка» новинки - здвоєна камера на передній панелі. Розширення сенсорів фронтальних камер становить всього 5 Мп, однак за рахунок здвоєного модуля і визначення глибини сцени до фотографій можна застосовувати різні ефекти. Основна камера HTC U11 EYEs - 12 Мп, як і у HTC U11 +. Однак, модуль камери інший. Якщо HTC U11 + оснащений камерою з апертурою f / 1.7, то в активі U11 EYEs сенсор з апертурою f / 1.9. Втім, для смартфона подібна апертура більш ніж добре.



Що стосується апаратної платформи, то в активі HTC U11 EYEs присутній чіпсет Qualcomm Snapdragon 652, 4 Гб ОЗУ, 64 Гб вбудованої пам'яті і акумулятор ємністю 3930 мАг. Також відзначимо оболонку Edge Sense і відсутність 3,5 аудіороз'єми. Але при цьому в комплект поставки входять навушники з USB Type C з інтелектуальним шумопоглинанням і підстроюванням еквалайзера під унікальні вуха кожного слухача. В даний час HTC U11 EYEs є ексклюзивом для китайського ринку, де його можна придбати за $ 510. На інших ринках новинка з'явиться трохи пізніше.

0 коментарі:

Дописати коментар