Як включити налагодження по USB на Android

У багатьох інструкціях на нашому сайті ви неодноразово могли чути про налагодження по USB. У цій статті я розповім як її включити на різних версіях Android.






Включена функція «Налагодження по USB» потрібна для отримання root прав або використання ADB - наприклад для скидання налаштувань через ADB.

Як включити налагодження по USB: інструкція


Практично у всіх смартфонах і планшетах під управлінням Android «Налагодження по USB» знаходиться в пункті налаштувань «Для розробників». Залежно від виробника і прошивки він також може називатися «Розробка» або «Параметри розробника».

Але тут ось яка справа! Пункт «Для розробників» приховано в настройках і його потрібно активувати. Робиться це дуже просто, а як саме читайте в цій статті на сайті:


Після того, як ви виконаєте дії з цієї інструкції в «Налаштуваннях» в самому кінці з'явиться новий пункт «Для розробників».

налагодження по usb


Відкрийте його і поставте галочку напроти пункту «Налагодження по USB».

налагодження по usb


При першому підключенні смартфона або планшета до комп'ютера з включеною налагодженням під час отримання root прав або введення будь-якої команди в ADB на Android з'явиться запит на дозвіл налагодження з вашого комп'ютера. Поставте галочку і натисніть «OK».

На цьому все. Ось так просто можна включити налагодження по USB на смартфоні або планшеті.

0 коментарі:

Дописати коментар