Як усунути помилку 110 в Google Play під час установки додатків

Іноді користувачі операційної системи Android стикаються з помилкою 110. У більшості випадків ця помилка виникає при роботі з пристроями, які мають оновлену версію операційної системи або недавно встановлену призначену для користувача прошивку - наприклад, CyanogenMod або MIUI. Найбільш часто з проблемою стикаються власники планшетних комп'ютерів, з Android-смартфонами це трапляється рідше.


помилка 110 в Google Play


Помилка 110 в Android відбувається головним чином при оновленні або установці додатків з Google Play. Трапляється це через несумісність ОС: якщо ви оновили прошивку, новий софт може бути несумісним з апаратним забезпеченням пристрою, тому ця помилка і виникає. Таке можливо також, якщо ви оновили або перейшли на деякі призначені для користувача прошивки.

Як виправити помилку 110 при роботі з Google Play?


Нижче наведено способи, які дозволяють вирішити цю проблему на вашому Android-пристрої. Методи є цілком реальними і, безумовно, допоможуть вам позбавитися від помилки з кодом 110.

Метод 1: Оновлення Google Play Маркет

Щоб позбутися помилки 110 можна оновити ваш Google Play Маркет. Цей спосіб вже допоміг значній кількості користувачів і з великою часткою ймовірності допоможе і вам. Подивимося, що для цього потрібно зробити:

1.  Зайти в Настройки -> Менеджер програм -> Google Play Маркет -> Примусова зупинка роботи сервісу.




2. Повернутися в Настройки -> Менеджер програм -> Google Play Маркет -> Очистити дані.


3. Ще раз зайти в Настройки -> Менеджер програм -> Google Play Маркет -> Очистити Кеш.


4.  Аналогічні маніпуляції необхідно виконати з сервісами Google Play:


5. Зайти в Настройки -> Менеджер програм -> Сервіси Google Play;


помилка 110 сервіс гугл плей


6. Очистити дані і очистити кеш.


Тепер ви можете використовувати магазин Google Play без виникнення будь-яких помилок. Перезавантажте пристрій і відкрийте Google Play, завантажуйте і оновлюйте потрібні програми. Якщо вам не вдалося вирішити цю проблему за допомогою даного методу, спробуйте наступний.

Метод 2: Використання кореневого файлового менеджера


Один з кращих способів виправити проблему з помилкою 110 полягає в використанні кореневого файлового менеджера додатків. Як ви знаєте, в більшості Android-смартфонів файловий менеджер встановлений за замовчуванням, але проблема в тому, що він не може звертатися до кореневих файлів вашого пристрою. Це означає, що тут вам доведеться використовувати сторонні додатки - такі, як Root-браузер.

помилка 110 рут браузер

Root-браузер - це програма, що є файловим менеджером, яке дозволяє користувачам отримувати доступ до кореневих папок на Android-пристрої. Щоб використовувати Root Browser для виправлення помилки з кодом 110 під час установки програми, потрібно виконати наступні кроки:

  1.     Завантажити та встановити Root-браузер на Android смартфон;

  2.     Отримайте доступ;

  3.     Перейдіть до каталогу SD-карти пам'яті і знайдіть папку "data / data"
У ній ви знайдете всі файли, пов'язані з додатками, встановленими на вашому Android-смартфоні або планшеті. Тепер знайдіть той додаток, що ви намагаєтеся оновити або встановити і отримуєте при цьому повідомлення про помилку з кодом 110. Видаліть папку, утримуючи її і натиснувши на кнопку "Видалити". Тепер перезавантажте пристрій і спробуйте повторно встановити додаток.

Якщо помилка з кодом 110 не зникла, то спробуйте встановити додаток вручну за допомогою файлу APK. Дивіться нижче, як це робиться.

Спосіб 3: Вручну встановити додаток


  1.  Знайдіть і завантажте на комп'ютер відповідний файл;

  2.  Тепер підключіть до ПК Android-смартфон і скопіюйте на нього файл з комп'ютера;

  3.  Знайдіть на Android-пристрої скопійований (завантажений) файл додатка за допомогою файлового менеджера, встановленого на вашому смартфоні. Виберіть цей файл і вручну виконайте установку програми.



Знову невдача? Значить, залишається тільки один, самий кардинальний спосіб впоратися з ситуацією - скидання до заводських налаштувань вашого Android-смартфона або планшета.

Метод 4: Відновлення заводських налаштувань вашого пристрою

Майте на увазі, що перш ніж приступити до скидання вашого пристрою до заводських налаштувань, необхідно зробити повну резервну копію даних. В іншому випадку вони будуть втрачені. Виконання самого скидання теж труднощів не складе - досить вибрати відповідну функцію в меню апарату.



Сподіваємося, що ви ніколи не зіштовхнетеся з помилкою 110. Але якщо все ж це трапиться, згадайте про цю нескладну інструкції, і один з методів обов'язково допоможе вам подолати труднощі з завантаженням і установкою додатків.

Також для вас буде цікава інформація про курсы секретаря-референта. Вартість курсу: 1500 грн
Оплата на другому уроці або за погодженням з адміністратором.
При оплаті через банк + 10%. Індивідуальне навчання в нашому класі-130 грн / 60 хв.

0 коментарі:

Дописати коментар