Як розпізнати пісню по фрагменту мелодії

Часто ви чуєте класний трек, але не знаєте ні назви, ні автора композиції? Думаю так. Адже саме тому додатки і сервіси по визначенню пісень по звуку так популярні. У цій статті ми розповімо тільки про кращих і найпопулярніших з них.




Як визначити пісню з Android чи iOS


Завдяки тому, що наші смартфони завжди за нами, ми можемо ними скористатись для того щоб розпізнати потрібний трек, Для Андроїд і iOS є декілька крутих додатків, які нам допоможуть.

Варто пам'ятати, що для  визначення пісні потрібний включений інтернет, а також потрібно знаходитись не далеко від джерела музики.

Інші корисні інструкції:



SoundHound


Для того щоб визначити пісню за допомогою цього сервісу, потрібно на екрані програми натиснути  жовту кнопку «SoundHound».


SoundHound

Дальше додаток почне прослуховувати пісню і в кінці дасть вам результат: назву треку, автора альбом і точну дату випуску.

soundhound



Shazam


Робота з програмою Shazam буде навіть простіше чим з попередньою. Єдине, що потрібно - це у відкритій програмі натиснути на кнопку "Shazamнуть".

розрпізнати пісню

Дальше програма прослухає аудіо і  видасть вам назву треку, виконавця, альбом, а також жанр композиції.Окрім цього Shazam надає можливість слухати пісню, а також переглянути  офіційний кліп.


shazam

Варто сказати, що розпізнавання пісні програмою Shazam проходить в рази швидше ніж SoundHound, хоча обидві програми це роблять десь за 10-20 секунд.
Також  програма Shazam доступна для ПК

0 коментарі:

Дописати коментар