Яйця в Pokemon Go. Які покемони можуть з'явитись?

Які покемони випадають з яєць Покемон ГО?
Поповнити колекцію покемонів в Покемон ГО можна також за допомогою особливих предметів - яєць. Деякі гравці, особливо новачки, ще не знаю, як саме використовувати їх, і в цій статті ми хотіли б розповісти вам, як отримати яйце в Pokemon GO, а також як працює цей предмет, і яким чином його використовувати.




Як отримати яйце в Покемон ГО?


Покемон з'являється на світ з яйця, що, в принципі, очевидно. Отримувати яйця в Pokemon GO ви зможете на покестопах, а також купувати їх в ігровому магазині за спеціальну валюту - покекоіни.

Що робити з яйцем в Покемон ГО?


Коли вище колекція поповнюється черговим яйцем, ви повинні перемістити цей предмет в інкубатор. Після того, як ви це зробите, зародок в ньому буде розвиватися. І так, коли яйце в інкубаторі і розвивається, вам буде потрібно пройти певну кількість кілометрів, щоб виростити істоту. Про то, наскільки швидко ви пройдете шлях, і яка в нього буде довжина, залежить ваша винагорода за покемона, який вилупиться з яйця. Ось три типи яєць:

    2км
    5км
    10км
Варто пам'ятати, що зародок в яйці покемона буде розвиватися тільки в тому випадку, якщо швидкість вашого руху не дуже велика - отже, ви не можете користуватися різними видами автотранспорту, велосипедом та іншими транспортними засобами, інакше яйце просто не буде рости. І останнє - в одному інкубаторі може бути тільки одне яйце.

Де взяти додатковий інкубатор в Покемон ГО?


Додатковий інкубатор в Pokemon Go вам, рано чи пізно, знадобиться. Спочатку ви отримаєте можливість ростити тільки одне яйце в інкубаторі, його ви отримаєте в самому початку гри. Але процес вирощування кишенькових вихованців з яєць можна прискорити, купивши додатковий інкубатор в ігровому магазині за монети.

Які покемони випадають з яєць Покемон ГО?


  2 км: Charmander, Bulbasaur, Clefairy, Squirtle, Caterpie, Weedle, Pidgey, Rattata, Spearow, Zubat, Pikachu, Jigglypuff, Magikarp, Geodude.
   5 км: Sandshrew, Ekans, Nidoran♀, Nidoran♂, Oddish, Vulpix, Venonat, Paras, Diglett, Meowth, Psyduck, Mankey, Growlithe, Poliwag, Abra, Machop, Tentacool, Horsea, Bellsprout, Slowpoke, Ponyta, Magnemite, Farfetch’d, Doduo, Seel, Cubone, Grimer, Lickitung, Gastly, Koffing, Shellder, Drowzee, Krabby, Voltorb, Exeggcute, Mr. Mime, Rhyhorn, Staryu, Tangela, Goldeen, Tauros, Kangaskhan, Porygon
   10 км: Hitmonlee, Onix, Snorlax, Hitmonchan, Magmar, Chansey, Eevee, Scyther, Electabuzz, Pinsir, Jynx, Lapras, Kabuto, Aerodactyl, Omanyte, Dratini

0 коментарі:

Дописати коментар