Як відрізнити IPhone від підробки?


У наш час кількість пристроїв на ринку мобільних пристроїв зашкалює до неймовірного рівня. Користувачі не встигають стежити за всіма тенденціями і не досить добре розбираються в новинках, в силу того, що багато кому з них навіть не вдається потримати в руках телефон перед покупкою.

У той же час інженери з Китаю славляться своєю здатністю продублювати оригінальну модель. Складність технічної конструкції мобільних пристроїв не заважає дублювати їх з набагато більш поганою якістю, і покупець який не тримав оригінальний пристрій від виробника, дуже важко відрізнити такі «підробки» від дійсно якісного продукту. На першому місці за кількістю підроблених телефонів є знаменитий продукт від Apple - IPhone. Якщо вірити деяким джерелам, то кількість підробленої продукції у Apple становить 60% від оригінальної. Переконливо, чи не так?

Підроблені «Айфони» мають дуже низьку ціну. Більшість купують собі таку продукцію, так як не можуть собі дозволити оригінали. І, тим не менш, не варто забувати, що в Україні досить багато нечесних людей, які намагаються продати підробку за ціною оригіналу. На жаль, у багатьох справді виходять обдурити сумлінних покупців. Якщо ви не хочете стати жертвою обману, то найкраще взяти (попросити у знайомого) оригінальний мобільний пристрій або ж просто покликати досвідченого користувача продукції Apple. Якщо ж у вас немає такої можливості, то є кілька способів, завдяки яким з імовірністю в 99% можна відрізнити справжній iPhone від підробки.


Кілька способів перевірки на оригінальність:

- Упаковка. Вона повинна бути запечатана в прозору плівку (не промисловою). На коробці є певні індифікатори, які повторюється на самому мобільному пристрої, їх теж слід звірити.
- Apple славитися своєю якісною роботою, кожна деталь у них доведена до досконалості. У тому числі і упаковка, всі картинки і текст повинні бути ідеально рівними без претензій.
- Написи на зарядному пристрої. У оригінальних «айфонів» присутній бренд FLEXTRONIX або FOXLINK.
- Напис «Designed by Apple in California Assembled in China» на самому мобільному пристрої.
- У підробок телефон простіше розбирається. У оригіналу взагалі немає ніяких кришок на телефоні, все, що можна дістати це SIM карту. Сам же корпус цілісний і закріплений спеціальними гвинтами.
- Найнадійніший спосіб це перевірити саму операційну систему, тобто включити телефон і порівняти з оригінальною.
- І ще один надійний спосіб - ввести серійний номер на сайті компанії Apple.

Купуйте оригінальне, і насолоджуйтесь прекрасною якістю IPhone

0 коментарі:

Дописати коментар