Як зробити хард резет Hard Reset на андроїд

Як зробити хард резет Hard Reset на андроїд
Як зробити хард резет Hard Reset на андроїд
Як зробити Hard Reset на андроїд 
Апаратне скидання на Android, він же Хард Ресет (Hard Reset), є жорстким перезавантаженням пристрою, ще також називають "повне скидання". Являє собою повне перезавантаження пристрою, після якого за замовчуванням скидаються всі системні настройки, видаляються програми, які були встановлені, стирається вся системна інформація, СМС і контакти.


Інформацію, стерту в процесі android хард ресет вже не можна буде відновити назад, тому перед процедурою повного скидання рекомендується зробити резервну копію.  
Тим не менше, дані карти пам'яті і SIM - карти залишаються в цілості. Одна справа, якщо користувач смартфона сам вирішив зробити апаратне скидання, щоб відновити заводські настройки, але буває і таке явище, як мимовільний хард резет, який відбувається через конфлікт встановлених додатків, або просто через звичайний збій системи.

Навіщо ж потрібен hard reset андроїд?

Все просто, в сучасних пристроях під управлінням ОС Android досить велика кількість додатків, які час від часу можуть виходити з ладу. Але у будь-якого андроїд-телефону є прихована область, в якій зберігаються системні файли. Якщо ви просто хочете повернути телефон до стандартних налаштувань, то повне скидання робиться наступним чином:
→1. Запускаємо меню телефону.
→2. Переходимо в налаштування.
→3. Шукаємо там розділ "Відновлення, або скидання даних".
→4. Сміливо вибираємо "Скидання до заводських налаштувань / установок".

Іноді користувачі самі задають неправильні настройки, які призводять до зависань смартфона. Або стандартна ситуація, наприклад, ви встановили графічний пароль, але забули його.

Що робити?

Існує певна комбінація натискань клавіш, при виконанні якої смартфон відновлюється до своїх стандартних налаштувань, як при покупці.


Більш детально в статті  Як зняти графічний ключ

Власне, як зробити hard reset, якщо телефон зависає Для того, щоб повернути телефон до первинних системних налаштувань, необхідно спочатку відкрити Android system recovery, яке відкривається за допомогою поєднань певних клавіш, передбачених виробником. Залежно від моделі смартфона доводиться підбирати сполучення клавіш.
Отже: 

→1. Вимикаємо смартфон.

→2. Натискаємо одночасно верхню клавішу гучності + включення і утримуємо.(для різних моделей телефонів різна комбінація, тому запитуйте в коментарях інструкцію до своєї моделі!)
  

→3. Після того, як відкриється мене Recovery, вибираємо Wipe data / factory reset. (Навігація по меню здійснюється клавішами гучності, вибір - клавішею включення).
→ 4. Знайдіть Yes - delete all user data (так, видалити всі дані користувача).
→5. Після завершення процедури видалення натисніть Reboot (або Restart). От і все, ваш Android - смартфон знову готовий служити Вам вірою і правдою!


Питайте в коментарях інструкцію до
вашої моделі.
 

2 коментарі: