Як врятувати свій iPhone від холоду. Зимові поради.

На дворі зима, а, значить, -20 на вулиці в деяких містах України - зовсім не межа. На жаль, робота iPhone на морозі може серйозно постраждати. Наприклад, може не спрацьовувати тачскрін, швидко сідати акумулятор, або ж телефон може просто відключитися.
І виникає досить адекватне питання, як допомогти своєму смартфону пережити сувору зиму? Звичайно можна кожного року купляти новий телефон наприклад в магазині https://electrodim.ua/ , але на жаль не у всіх є така можливість, тому розберімося, чи є рішення цій проблемі.


Як врятувати свій iPhone від холоду. Зимові поради.


Профілактика понад усе


Постарайтеся не користуватися телефоном на морозі. Так, стрічку Інстаграм в -25 краще не гортати. Краще взагалі не користуватися iPhone на вулиці в мороз, а якщо треба зателефонувати - скористайтеся навушниками або зайдіть в приміщення. Повірте, гаджет вам скаже "спасибі".

Використовуйте спеціальні чохли. Придбайте для свого iPhone хороший і, найголовніше, досить товстий чохол. Якщо конструкція чохла буде продумана добре, то це дозволить створити простір, в якому пристрій буде знаходитися в більш сприятливій для себе температурі. До слова, зараз на ринку існують і спеціальний "зимовий одяг" для iPhone - чохли та сумочки з натуральної повсті. Такі речі дозволяють забезпечити температуру, необхідну для коректної роботи пристрою.

Випускайте "важку артилерію
". Можна звернутися до народних методів. Одна з подібних рекомендацій свідчить, що можна запустити у фоновому режимі на iPhone кілька ресурсомістких додатків, які активізують роботу центрального процесора. Наслідком цього буде загальний нагрів материнської плати і корпусу, завдяки чому пристрій не зможе замерзнути.

Намагайтеся тримати свій iPhone ближче до тіла. Рекомендуємо носити пристрій, наприклад, у внутрішній кишені зимової куртки, де рівень температури тримається на плюсовім значенні.

Якщо все-таки Вам необхідно дістати і використовувати телефон на вулиці, то рекомендуємо використовувати його в рукавичках. Це буде комфортно і для Вас (руки не замерзнуть), і для Вашого пристрою. На сьогодні, рукавичок, що дозволяють використовувати сенсорний екран iPhone, дуже багато: тут і прості тканинні рукавички, і пристойні шкіряні, і навіть рукавички з вбудованим bluetooth, мікрофоном і динаміком, які можна використовувати як бездротову гарнітуру ... Вам дійсно буде з чого вибрати.

Зігрівайте смартфон поступово - від різкого перепаду температур в корпусі може утворитися конденсат;

iPhone все-таки "помер". Що робити?


Якщо ваш улюблений гаджет не витримав "мінуса" і не подає ознак життя, не поспішайте підшукувати йому заміну. Прийшовши додому, дайте iPhone відігрітися протягом години - тільки не на батареї! Потім зробіть Hard Reset. Як? Ми про це писали. Після цього iPhone має запрацювати. В іншому випадку доведеться звернутися в сервісний центр.

0 коментарі:

Дописати коментар