Що таке digital агентство, і для чого воно?

Cкривати нічого, інтернет сьогодні - окрема значуща галузь в житті кожної людини, яка містить свою культуру і напрямки. Мережа розвивається, кількість користувачів зростає, що призводить до появи абсолютно нових слів і понять. Варто хоча б раз зайти на якийсь молодіжний сайт, як дізнаєтеся, що влітку ви носите не футболку, а поло, накидаєте на плечі не светр, а кардиган, а весь ваш образ перестав бути стильним і відтепер називається «хайповий».

 

 У сфері сайтобудування також з'явилися зовсім нові терміни, про які ви, можливо, ще не чули. Відтепер звичні всім веб-студії стали називатися digital агентствами, які не тільки створюють сайти, але і займаються digital-marketing і digital-advertising. І якщо молодіжні сайти просто демонструють видозміни слів, які несуть аналогічним їм сенс, то сфера інтернет-розробок отримало розвиток в сфері послуг.
Напевно ви вже стикалися з поняттям про Діджитал-агентства. Але поспішаємо вас запевнити, далеко не кожна веб-студія є такою. Інтернет - середовище свободи слова, тому навіть починаюча веб-студія може запросто називати себе як завгодно, навіть digital агентством. Представники такої компанії впевнені, що клієнти, будучи в подиві, що ж собою являє така компанія, готові заплатити великі гроші, аби отримати для себе щось краще, нове і не користуватися раніше. Тому, побачивши таку назву компанії, будьте обережні. Можливо, перед вами відверті шарлатани і безсовісні люди, які прагнуть заробити на вас. Наш сайт довіряє і використовує digital агентство Грейт Про , Ми ж вирішили убезпечити вас від розчарування, розповівши що таке digital агентство.

Digital-агентство: що собою представляє і чим відрізняється від веб-студій


Діджитал-агентство (його ще називають «цифровим») - це компанія, група людей, які здатні надати клієнту експертну оцінку і реалізацію ідей в області сайтобудування, креативу, стратегії, рекламі і клієнтському сервісі.
Тобто, професійні цифрові агентства не обмежені тільки створенням сайтів. Вони комплексно працюють на створенням і зміцненням імені компанії на ринку (і не тільки українському), його розкручуванням в медіа: на форумах, сайтах-партнерах, порталах, соцмережах, Instagram і навіть на радіо і телебаченні, використовуючи ефективну вірусну рекламу. На відміну від звичайної веб-студії, робота агентства не припиняється на момент закінчення просування проекту. Представники такої компанії можуть роками продовжувати розвивати проект, просувати його в медіа, прагнучи максимально підвищити його впізнаваність і лояльність клієнтів.
Сьогодні частина digital агентств повністю відійшли від розробки сайтів. Ці завдання виконують веб-студії, з якими компанії співпрацюють. Після здачі проекту, сайт починає своє просування, але не тільки стандартними способами, але і у всіх відомих і актуальних каналах. Вартість послуг digital агентств
Всі цифрові студії працюють в досить високому ціновому сегменті. Вся справа в тому, що сама компанія будується на групі професіоналів. Ми маємо на увазі не тих горе-фахівців, які, закінчивши вступні курси з розробки дизайнів, вже готові надавати свої послуги за сотні доларів, позиціонуючи себе Мегапрофіт, а справжніх експертів у своїй галузі. Кожен член команди має колосальний досвід в аналогічній сфері діяльності, знає все ниточки і лазівки і постійно в тренді останніх подій в інтернет-розробці та адвертайзинг.
Якщо Діджитал-студія займається розробкою сайтів, то до складу команди входить менеджер проекту, маркетолог, дизайнер, верстальник, програміст, контент-менеджер і копірайтер. Якщо займається виключно рекламним просуванням, то компанія може складатися тільки з маркетологів, аналітиків, фахівця з СЕО та менеджера проекту. Агентства можуть залучати інших фахівців з боку. Наприклад, фотографів або навіть фотомоделей для створення крутих тематичних фото. Але все залучені позаштатні учасники такі ж професіонали і їхні послуги коштують великих грошей.

Наостанок

Чи варто замовляти створення сайту в digital агентстві? Однозначно, так. Але при цьому готуйтеся витрачати гроші. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні фінансами і вже зважилися на послуги цифрових студій, будьте впевнені, ваші очікування обов'язково окупляться великим попитом, продажами і популярністю в своїй бізнес-ніші.

0 коментарі:

Дописати коментар