Нові технології дозволяють переосмислити використання систем відеоспостереження

Віце-президент компанії Samsung з продажу в Північній Америці Том Кук розповідає про нові можливості систем IP відеоспостереження.
Нові та країни, що розвиваються технології обробки зображень можуть вплинути на безліч сфер діяльності організації, в тому числі на сферу забезпечення фізичної безпеки за допомогою систем відеоспостереження. Сьогодні фізична безпека є невід'ємною частиною функціонування організацій. Нові технології дозволяють значно поліпшити якість зображення і забезпечити поліпшені функціональні можливості і економічну ефективність.





Зокрема, нові технології візуалізації забезпечують оптимальну продуктивність і сукупну вартість володіння систем IP відеоспостереження.

Ось чотири напрямки, в яких розвиваються технології системи відеоспостереження

1. Ситуаційна обізнаність


Традиційні системи зазвичай використовують відеокамери спостереження з вузьким полем зору, а також пристрої типу PTZ. Недоліком таких рішень є те, що дана система може отримувати зображення тільки тих об'єктів, на які спрямована відеокамера спостереження, а координати панорамування і нахилу через деякий час можуть стати неточними, що в результаті позначиться на подальшому зниженні їх ефективності. У свою чергу, мегапіксельні панорамні відеокамери спостереження мають більш широке поле зору. Завдяки мегапіксельному вирішенню, вони забезпечують більш високий рівень деталізації.

Нові функції, такі як цифрове панорамування / нахил / зум (P / T / Z), інтелектуальні функції відеоаналізу, режим день / ніч і вбудоване зберігання SDXC ємністю до 64 Гб забезпечують максимальний рівень оперативної гнучкості. Інтелектуальне виявлення руху дозволяє відеокамер виявляти рух, ігноруючи несуттєві повторювані рухи, які можуть генерувати помилкові сигнали тривоги. Додавання в камери відеоспостереження вбудованих мікрофонів забезпечує можливість отримання аудіозаписів, що робить їх ідеально відповідними в умовах низької освітленості і в місцях, де зйомка відео може бути складним завданням.

2. Застосування


Нові розробки в області технологій візуалізації значно розширили можливості впровадження відеоспостереження. Системи відеоспостереження для внутрішнього моніторингу також виграють від застосування нових технологій. Різні проблеми, наприклад, такі як засвітка від вікон, були подолані за допомогою таких функцій як компенсації фонового освітлення більш потужний широкий динамічний діапазон (WDR) або супер динамічний діапазон (SSDR). Ці технології, поряд з можливостями день / ніч, дозволяють камерам відеоспостереження забезпечувати відео відмінної якості і в умовах зовнішнього спостереження, наприклад, на автостоянках.

Інші переваги, в тому числі оптичне зумування і цифрова стабілізація зображення, додатково розширюють можливості застосування.

Поряд з розширенням можливостей в умовах зовнішнього застосування, нові технології можуть використовуватися в транспортному секторі. Наприклад, нова мегапіксельна відеокамера спостереження з об'єктивом типу риб'яче око від Samsung ідеально підходить для використання в транспортних засобах, таких як автобуси і поїзди, де вона може бути використана для моніторингу пасажирів або для зовнішнього контролю за дорогою, в разі виникнення інциденту забезпечуючи отримання відеодоказів.

3. Вартість


Скорочення бюджетів змушує користувачів при придбанні систем безпеки уважно ставитися до таких показників як загальна вартість володіння і повернення на інвестиції. Різноманітність камер відеоспостереження може ще більше ускладнити процес, так само як рішення про модернізацію всієї IP системи або про впровадження гібридного рішення.

Гібридні рішення допоможуть зберегти інвестиції в існуючу інфраструктуру, відкладаючи або усуваючи необхідність заміни систем, які все ще корисні і функціональні. Розробка нових аналогових відеокамер спостереження формату 1280H робить гібридну систему оптимальним рішенням для багатьох системних проектувальників і користувачів. Відеокамери спостереження формату 1280H, оснащені мегапіксельними датчиками CMOS, забезпечують чудову якість зображення навіть в складних умовах освітлення, що робить їх ідеальним вибором для внутрішнього і зовнішнього застосування.

4. Інтеграція


Серед безлічі переваг, що надаються новими і передовими камерами відеоспостереження, одним з найзначніших є їх здатність інтегруватися з будь-яким програмним забезпеченням сторонніх виробників. Така перевага дає можливість забезпечити необхідну функціональність.

Відкрита платформа IP відеокамер спостереження Samsung WiseNetIII, наприклад, забезпечують користувачів ефективними додатковими функціями. Додатки надають користувачам новаторський і економічний спосіб задоволення своїх потреб в системах спостереження. Додатки можуть бути завантажені на будь-яку відеокамеру, встановлену в будь-якому місці, підключеному до мережі, дозволяючи швидко і легко вирішити питання

0 коментарі:

Дописати коментар