Безкоштовний SSL (HTTPS) на Blogger для користувацьких доменів

Так! Користувачі Blogger, ви прочитали це правильно. Blogger випустив безкоштовний сертифікат SSL (https) для користувацьких доменів. Отже, відтепер ви можете легко отримати безкоштовний сертифікат SSL безпосередньо з Blogger. Раніше Blogger підтримував лише SSL для субдоменів Blogspot, і якщо ми хочемо використовувати захищений https (SSL) для нашого власного блоггера, то нам потрібно було придбати його від постачальників SSL, але відтепер сам Google Blogger забезпечує сертифікат SSL для власних доменів . Чого чекаєш? Ознайомимось з його перевагами та тим, як ви можете включити його та зробити свій блог Blogger більш безпечним.





Перш ніж використовувати безкоштовний сертифікат SSL для нашого блогу, ми повинні знати, що таке SSL, і як це може надати нам користь.

Що таке сертифікат SSL?


SSL - це Secure Socket Layer, який забезпечує безпеку веб-сайту з користувачем. Зазвичай ми робимо онлайн-транзакції, заповнюємо нашу особисту інформацію в потрібних формах, щоб ми надсилали нашу інформацію на веб-сервери. Тому ми потребуємо безпечного з'єднання, щоб захистити наші дані, і тут має значення сертифікат SSL. За допомогою сертифіката SSL HTTPS встановлює зашифроване з'єднання між веб-сервером та користувачем, тому будь-яка третя особа не може отримати доступ до певної інформації.

Крім того, більшість сайтів мають унікальний сертифікат SSL, який допомагає визначити безпечне з'єднання. Будь-який сайт, який прикидається безпечним SSL-зв'язком, HTTPS-з'єднанням та його сертифікатом, не підтверджено або не збігається, тоді ваш браузер показуватиме таке попередження.




Чому рекомендується переходити до HTTPS?


Ви повинні знати, що Google дає невеликий приріст у рейтингу сайтів, увімкнених за протоколом HTTPS. Але, безумовно, Google збільшить ефект від цього "підсилення", і, звичайно, навіть незначний приріст у SERP має важливе значення для подолання наших конкурентів.
Перед тим, як ввімкнути SSL (HTTPS), пам'ятайте про наведені застереження:
  • Ваш трафік буде запущений протягом кількох днів, доки Google не буде правильно індексувати всі ваші URL-адреси за допомогою протоколу HTTPS.
  • Протягом всього процесу, якщо ви зробили помилку, то ваш блог може втратити трафік. Тому внесіть ці зміни у той час, коли ніхто або дуже мало людей стежать за вашим блогом (наприклад вночі).
  • Перевірте: як додати / вставити Google Analytics в Blogger, щоб перевіряти час в реальному часі на своєму блозі.
  • Вам доведеться видалити всі віджети, розміщені або приєднані до хостів, які не є SSL, оскільки вони не працюватимуть. Я обов'язково надам деталі всіх необхідних змін у майбутніх публікаціях.

Як включити безкоштовний SSL-сертифікат HTTPS для користувацького домену Blogger?


Приблизно, основний сертифікат SSL коштує близько $ 10 на рік, але Blogger тепер пропонує безкоштовний SSL усім користувачам Blogger. Не має значення, якщо ваш блог розміщений на субдомені Blogspot або користувацькому.

Увійдіть у Blogger  (краще через draft.blogger.com)

Тепер виберіть блог, на якому ви хочете увімкнути HTTPS.

Перейдіть у Налаштування> Основні> Налаштування HTTPS.



Доступність до протоколу, виберіть "Так"

Зміна займе деякий час, зачекайте кілька хвилин та дозвольте перенаправлення HTTPS.

Переспрямування HTTPS допоможе вам отримати перенаправлення HTTP-трафіку на ваш новий захищений HTTPS-сервер, тому не забудьте зачекати і включити його.

Вітаю! Тепер ваш блог має унікальний сертифікат SSL, який, безсумнівно, покращить вашу позицію в пошукових системах і забезпечить додатковий рівень безпеки вашого блогу. Тепер перевірте свій блог за допомогою https: // і насолоджуйтеся безкоштовною підтримкою SSL від блогер у своєму блозі.

0 коментарі:

Дописати коментар