Не включається Galaxy S8 і S8 Plus! Що можна зробити?

Вимикання телефона  - цілком нормальна «історія», але тільки не в тому випадку, коли це відбувається без видимих на те причин. На жаль, навіть такий топовий смартфон як Samsung Galaxy S8 не позбавлений подібних проблем і в деяких випадках, він може запросто вимкнутися «сам по собі».

Не включається Galaxy S8 і S8 Plus! Що можна зробити?


Але на щастя, не завжди варто відразу ж бігти в сервісний центр, оскільки є способи, які змусять його включитися «в домашніх умовах», не вдаючись до допомоги майстерні. І ось вони ...

Перевірити зарядку


Банальна річ, але забувати про неї не потрібно. Бути може, ваш Galaxy S8 вимкнувся через те, що у нього повністю розряджений акумулятор. І так, потрібно розуміти, що таке не обов'язково можливо в той момент, коли відсотки «добігають кінця». Навіть якщо, здавалося б, зарядка ще була, такий миттєвий розряд теж можливий (наприклад, в холодну пору року).

Що будемо робити?


  1. Поставимо гаджет заряджатися і не чіпаємо його хвилин 20-30.

  2. Спробуємо змінити блок живлення (можна спробувати більш потужний) і замінити USB-кабель (краще щоб він був оригінальним).

  3. Перевіряємо роз'єм для підключення на смартфоні (там не повинно бути рідини і \ або пилу бруду). Сушимо \ чистимо за потребою.


Не допомогло? Смартфон як і раніше не включається? Йдемо далі...




Рада технічної підтримки Samsung


Якщо бути точніше, то тут буде навіть дві поради відразу! Фахівці рекомендують спробувати «реанімувати» Galaxy S8 і його Plus-версію таким чином:

  1. Кнопку включення. Тримати потрібно довго - секунд 20. Таким чином активується примусове перезавантаження.

  2. Натиснути та утримувати вже дві кнопки - «гучність вниз» і «включення». І не відпускати протягом 10-15 секунд. Galaxy S8 повинен включитись.

 Включаємо Samsung S8 двома кнопками



«Народний» спосіб


Нам постійно пишуть користувачі та в їхніх листах можна знайти дуже здорові поради засновані на особистому досвіді використання. Тому ми вирішили опублікувати спосіб (присланий читачами) включити Galaxy S8 і S8 Plus, коли він, здавалося б, уже ні на що не реагує.

Все максимально просто - одночасно затискаємо всі доступні кнопки:

  • Гучність вгору і вниз.
  • Включення.
  • Клавішу Bixby (що це взагалі таке?).


Змушуємо Galaxy S8 включитися



І чекаємо. Можна ще на зарядку поставити (для вірності). Звичайно, даний варіант ніде не описаний і ніким не регламентовано, але (знову ж таки, як повідомляють читачі) іноді він допомагає навіть в самих безнадійних ситуаціях.

Звичайно, якщо нічого з вище перерахованого не допомогло, і Samsung S8 як і раніше відмовляється включатися, то скоріше за все справа в «залізі» - тут без сервісного центру не обійтися. Але ми сподіваємося, що для вас все вирішиться благополучно.

P.S. Обов'язково напишіть в коментарі - що допомогло, а що ні? І звичайно, підписуємось на ФБ :)

0 коментарі:

Дописати коментар