Як відмінити чи зупинити завантаження на андроїд

Поговоримо сьогодні про те, як зупинити завантаження на андроїд. От буває, що качаєш щось або самі додатки оновлюються, а тут зв'язок бере і ... обривається. Зв'язок з'являється, але завантаження так і висить на тих же відмітках. Ні туди ні сюди. І відміна не працює. Висить завантаження конкретно, висить і дратує. Перша, друга порада з пошуковика не працює. А завантаження висить і ДРАТУЄ. В черговий раз забув, де копати і вирішив зробити для себе мануал, може і кому ще знадобиться





Витягуємо верхню шторку, знаходимо завантаження і довгим тапом (натисканням) викликаємо спливаючу форму «Про програму».



Натискаємо і нам відкриється диспетчер завантаження. Сам «Диспетчер завантаження» зупиняти не треба, нам потрібно тільки стерти дані.

 

Ми отримаємо попередження, що завантажуються дані будуть видалені. Попередження грізне, але це стандартне і єдине попередження для всіх додатків, так що автори Андроїда вписали туди всі небезпеки, які могли передбачити при видаленні даних будь-яких додатків. Погоджуємося (або не погоджуємося). 
 



Справу зроблено. Значок завантаження пропав, не докачанний файл з папки «завантаження» зник, стрілка не дратує, ресурси звільняються. 
Удачі, і не напружуйтесь! Збережіть на пам'ять, діліться з друзями і залишайте коментарі.

0 коментарі:

Дописати коментар