ASUS NovaGo - перший в світі комп'ютер з Gigabit LTE

Компанія ASUS офіційно анонсувала гібридний ноутбук ASUS NovaGo, побудований на базі системи-на-чіпі Qualcomm Snapdragon 835. Завдяки модему Snapdragon X16 новинка стане першим в світі пристроєм, відмінним від смартфонів, з підтримкою Gigabit LTE. Для підключення до мобільних мереж можуть використовуватися як eSIM, так і більш звичні SIM-карти формату nanoSIM.





Технічно ASUS NovaGo є гібридний ноутбук класу 2-в-1, який можна використовувати як в класичному режимі, так і в режимі планшета з сенсорним дисплеєм. Діагональ екрану - 13,3 дюйма, розширення - 1920х1080 пікселів. Також присутній порт HDMI для підключення зовнішніх дисплеїв. Вага новинки становить 1,39 кг, габаритні розміри - 16x221x149 мм. У частині обсягів пам'яті ASUS NovaGo пропонується в двох конфігураціях. У першому випадку мова йде про 4 Гб оперативної і 64 Гб вбудованої пам'яті, у другому - про 8 і 256 Гб, відповідно.

З іншого відзначимо вбудований в тачпад сканер відбитку пальців і два повнорозмірних USB-порту. Заявлена ​​автономії від однієї зарядки досягає 22 годин, в режимі очікування ASUS NovaGo може протриматися до 30 днів. Версія ОС «з коробки» - Windows 10 S, однак до 30 вересня 2018 роки її можна буде безкоштовно оновити до Windows 10 Pro. Ціна ASUS NovaGo з 4 Гб ОЗУ становить $ 599, з 8 Гб - $ 799. Спочатку новинка з'явиться в США, Китаї, Італії, Великобританії, Франції, Німеччини та на Тайвані.

0 коментарі:

Дописати коментар