Який дата-центр вибрати в Україні?

На сьогоднішній день це питання цікавлять багатьох представників українського бізнесу, і пересічних користувачів.




Багато людей стикаються з проблемою вибору - чи розміщувати свої сервера на території України або ж звернутися до фірм, що пропонують закордонний дата-центр. В цьому випадку слід враховувати місце розташування основної клієнтської бази - якщо вона знаходиться в інших країнах, то і сервер краще розмістити за кордоном. Якщо ж клієнти зосереджені на Україні, сервер також зручніше розташувати тут.
 
Не варто помилятися на рахунок розміщення сервера в Європі


Усталені забобони схиляють безліч людей до безпідставною впевненості в тому, що закордонні варіанти розміщення сервера вигідніше і зручніше у всьому - в ціні, своєчасному і якісному технічному обслуговуванні, повної гарантії захисту від аварійних ситуацій і форс-мажорних обставин. На жаль, привабливі картини очікувань стрімко втрачають барвистість і вицвітають при першому ж знайомстві з реальністю - на практиці за кордоном клієнт отримує по-справжньому значну відмінність лише в розмірі абонентської плати при тому, що uptime та інші характеристики залишаться приблизно на тому ж рівні.
Але ж тоді виникає питання, якому хостингу в Україні довірити свої дані, на нашу думку аренда сервера в дата центре від mirohost цілком може виправдати ваші очікування. 

Які переваги дата-центру від mirohost

  1.     Матеріально-технічна база для усунення будь-яких несправностей або швидкої заміни завжди знаходиться під рукою клієнта.
  2.      Гарантія тривалої безперебійної роботи обладнання; 
  3.      Середні показники доступності сервісів (Uptime) знаходяться на рівні 99.9%;    
  4.      Доступ до широких каналів зв'язку;
  5.      Наявність резервних каналів зв'язку;
  6.      Цілодобове чергування інженерного персоналу і технічної підтримки;
  7.      Цілодобова охорона; 
  8. Пожежна безпека застосовується газова система пожежогасіння. Такі системи застосовують в літальних апаратах. Ліквідація загоряння займає не більше 30 секунд, а використовуваний газ не приносить шкоди устаткуванню і довкіллю.

Переваги оренди виділеного сервера


Оренда виділеного сервера дасть вам повний контроль над своїми IT-ресурсами та завданнями. Замовити виділений сервер з потрібними характеристиками для стабільної роботи сайту просто необхідно, особливо якщо на сайт приходить велика кількість трафіку. Виділений сервер переходить під повний контроль клієнта, який може встановлювати будь-яке програмне забезпечення, має доступ до всіх файлів, процесів і користувачам на сервері.

0 коментарі:

Дописати коментар