Якому провайдера вибрати в Києві?

Користувачі сайту часто запитують, якого провайдера підключати для якісного цифрового телебачення і інтернету в Києві, і звичайно моя відповідь це IPnet.ua. Чому? А тому що це передова, і найбільша компанія на ринку послуг в столичному регіоні, а більше чим 16 років досвіду говорять про професіоналізм.

ipnet провайдер
Отже, до справи,  компанія пропонує унікальні пропозицію 2 в 1, це підключення "інету" на швидкості 1 Гігабіт,  і  140 цифрових каналів в хорошій якості, постійне вдосконалення обладнання, використання передових європейських технологій, і все це по вигідних умовах і вигідних тарифах.
Але і це ще не все, не забуваймо про те що можна подключить интернет акции, на даний час є можливість спробувати 3 різні акції:

Друзі 2.0

Надзвичайно цікава пропозиція для нових і постійних клієнтів, привести друга і отримати 100 грн на рахунок, що тут сказати, вигідно, запросив друга, отримав 100 грн і оплатив абонплату чи якісь додаткові послуги.

 І головне кількість запрошень не обмежена!

Щедра Осінь

Акційний тариф з швидким інтернетом і улюбленими телеканалами а цифровій якості. Ви отримуєте доступ до послуги "домашній кінотеатр" більше чим 30 000 серіалів і фільмів, антивірусну програму для захисту Ваших пристроїв, швидкісний інтернет 100 Мбіт/с140 телевізійних каналів і це всього за 79 грн в місяць, а підключення послуг, якась символічна 1 гривня))

Energy

Незрівнянний гігабітний "інет" в новому тарифі, це навіть більше чим швидкість!
Тариф пропонує  60 найпопулярніших цифрових каналів + антивірусна програма, гігабітний порт інтернету, і це все за 79 гривень на місяць з підключенням за 1 гривню

Крім того, Абоненти IPnet, отримують цілодобову технічну підтримку, спеціальну панель управління рахунком, безліч цікавих додаткових послуг, а також гнучка  система оплати послуг. І головне поки інші обіцяють, ірнет втілює усе в реальність.

0 коментарі:

Дописати коментар