Огляд найстильнішого чохла для Iphone 6

Не важливо в який чохол буде одягнений твій iPhone, головне для це аксесуар повинен приносити явну користь. І я не про банальний захист від подряпин - з цим завданням і пакет впорається. Чохлі iPhone повинен отримати новий ефектний вигляд і завестися якимись бонусними властивостями. Наприклад, стати за сумісництвом гаманцем для карток, як в Leather Wallet Case від нідерландської компанії Mujjo.

Чохол Leather Wallet Case для iPhone 6 (і кілька схожих рішень в портфоліо Mujjo) орієнтований на людей, які не люблять забивати кишені зайвими речами. Ідея в тому, щоб в компактній кишені на спинці чохла носити найнеобхідніше - банківську карту, права і техпаспорт, візитку, пару купюр. Не завжди можна собі дозволити повністю відмовитися від використання гаманця, але в деяких ситуаціях місткості такого чохла буде більш ніж достатньо. Причому в заповненому вигляді він нітрохи не втрачає в презентабельності, і виглядає так само красиво, як і чохли з www.wookie.com.ua/1444-iphone-6-6s
 
Mujjo Leather Wallet Case представляє з себе накладку, що охоплює корпус телефону. Вона трохи виступає над площиною скла фронтальній панелі, запобігаючи небажані подряпини (а ми-то знаємо, як цим грішать «шістки»). Але при цьому не заважає використовувати свайп від краю екрану при навігації по iOS 8.





До всіх кнопок і роз'ємів є вільний доступ - з використанням більшості аксесуарів проблем не буде. Блок камери і спалаху чохлом теж не перекривається.

Жорстка основа накладки з зовнішньої сторони обтягнута натуральною шкірою, а з внутрішньої передбачена тканинна підкладка. Але по контуру iPhone жорсткий пластик все ж стикається з металом. Щоб уникнути подряпин і потертостей на алюмінії, потрібно періодично витягувати девайс і прочищати накладку від пилу.



Кишенька для карток виконана з тієї ж шкіри, що і екстер'єр чохла. Пришитий він щільними капроновими нитками, стібки акуратні. Правда, у нашого екземпляра був невеликий шлюб - в останньомій фіксуючій стежці вилізла нитка. На надійність кріплення кишені це не вплинуло, але  нитку довелося відрізати і припекти. Судячи з суцільно позитивних відгуків на офсайті (10 у моделі Leather Wallet Case), інші покупці з цією проблемою не зіткнулися.

Як заявляє виробник, в кишеньку можна вмістити три типові пластикові карти. Але з огляду на, що шкіра в певних межах розтягується, він здатний і на більше. Згаданий на початку матеріалу «джентльменський набір» з банківської карти, прав, техпаспорта, візитки і купюри на 200 грн (згорнутої в чотири рази) в чохол помістився.




До речі, в плані місткості ця модель Mujjo буде краще більш ефектною зовні Leather Wallet Case 80 °:



У м'якої шкіри є вагома перевага над іншими матеріалами - в міру зносу вона виглядає все цікавіше. Дрібні подряпини і потертості додають їй шарму, роблять більш індивідуальним. І це справедливо по відношенню до Leather Wallet Case від Mujjo.


Чохол відмінно сидить на iPhone 6 і цілком здатний замінити гаманець, якщо ти можеш обходитися картками і декількома купюрами. Він забезпечує надійний захист корпусу і екрану в разі падіння. А ще він дуже приємний на дотик і відмінно доповнює комбінацію з сірого металу і чорного скла. Коричнева версія Leather Wallet Case так точно.

0 коментарі:

Дописати коментар