Чи варто купувати на Aliexpress у продавців без рейтингу


Всі ми знаємо, як важливо перед покупкою на алі перевірити репутацію продавця. Але іноді, буває таке, що ну вже дуже привабливі ціни у продавця або товар є тільки у нього. Власне і виникає таке питання: а чи можна купувати на аліекспресс у продавців без рейтингу?

Оскільки дане питання дуже поширене серед покупців алі, то давайте спробуємо розібрати його і почнемо з того, що це питання просто логічний.

Репутація продавця є одним з важливих чинників перед покупкою, але не єдиним.
Найголовніша порада: якщо ви можете купити у більш кращого продавця, який має медалі, відгуки про товар, то звичайно краще купити у перевіреного, але знову ж таки, це якщо ціни у продавців однакові.



 Чому на аліекспрес є продавці без рейтингу?


Та просто тому, що продавець зовсім недавно зареєструвався на алі і ще не встиг продати свій товар і не заробив собі рейтинг і ніхто не знає - хороший чи це продавець чи шахрай. Але ж кожен повинен мати перший шанс, адже все самі топові продавці колись теж пройшли через це.

Давайте не будемо ходити навколо цього і відповімо на наше головне питання.

Купувати можна! У продавців без рейтингу, товари дуже часто дешевше, ніж у розкручених, але якщо не забули, то тут головне логіка.
Другий наша порада: не купуйте товари, які ну ніяк не можуть коштувати копійки, наприклад телефон за 50 грн або куртка за 30. 


Ну, і останнє, що хочеться вам сказати. У будь-якому випадку ваші гроші до підтвердження вами отримання товару, або після закінчення захисту замовлення знаходяться не у продавця, а в системі аліекспрес. Так, що якщо ви будете уважно стежити за замовленням, то ви завжди зможете відкрити суперечку і повернути свої гроші, але при цьому ви втратите час, нерви, а можливо це буде якийсь подарунок, який на жаль не прийде і буде дуже прикро.
Тому рада три: якщо це важливий і цінний для вас товар, то краще обійдіть стороною цього продавця, а якщо вам не до поспіху і ви не переживаєте, то можете сміливо купувати, але при цьому не забувайте стежити за вашим замовленням.

Сподіваюся, що матеріал виявився для вас пізнавальним. Дякуємо.

0 коментарі:

Дописати коментар