Яскраві чохли для телефонів Meizu

Яким би приємним на дотик не був Ваш смартфон, він, тим не менше, потребує захисту корпусу від усіляких ушкоджень, ударів, подряпин. Кожен вирішує цю проблему по своєму, одні просто звикли до думки про неминучі подряпини телефону, і можливих наслідків, інші надягають чохли на телефони.


Ми пішли далі, і, відкинувши ідею невиразних чохлів, створили щось більше. Саморобні чохли - це справжній витвір мистецтва, про це як його зробити ми писали в одній із статей на сайті, але, що робити коли немає можливості зробити чохол власними руками??

Вибравши чохол для власного телефона ви даруєте собі крапельку гарного настрою.  Один з моїх теоефонів це Мейзу м2 міні, так як часу створити чохол власними руками немає, я вирішив замовити його в інтернеті.
Але тут інше питання де його купити, замовляти з китаю? і чекати 2 місяці, чи купити десь в магазині або на ринку, і переплатити. Тому вирішив замовити на одному з українських сайтів,
знайшов в пошуку в гуглі непоганий сайт, де можна купити Чехлы на мейзу.

Як бачимо в бонус сайт дарує захисне скло до чохла.



У роботі Ми керуємося одним принципом, який стоїть вище всіх інших - немає сенсу пропонувати людям те, чим сам не став би користуватися. Тому сз упевненісю рекоменду саме цей магазин)

0 коментарі:

Дописати коментар