Galaxy S8: нові фото зявились в мережі

І знову чергові витоки інформації вигляду нового Samsung Galaxy S8 вийшли у світову павутину. І ці фотографії дають нам вже більш детальну інформацію як виглядатиме новий флагман від південнокорейської компанії.

Ми вже давно чули про те, що новий Galaxy S8 не буде мати механічної кнопки “додому”, в якій міститься сенсор відбитків пальців. І все це зводиться до правди. Окрім цієї кнопки, не буде вже й сенсорних навігаційних кнопок, які роками були розміщені по боках механічної. Натомість, Samsung перенесе їх на екран. А сенсор відбитків пальців ми вже побачимо на спинці мудрофона.

Ці фотографії є на жаль трохи розмиті. Однак із них усе і так можна роздивитися що нам і потрібно знати. Отож, гляньмо на чергові фотографії, які витекли в інтернет.
Верхня частина Galaxy S8
Galaxy S8: нові фото зявились в мережі



З цієї фотографії з лівого боку видно, що тепер не буде логотипу компанії через дуже вузьку верхню рамку мудрофона. По середині знаходиться слуховий динамік для розмов. Зліва від динаміка, скоріше за все, є датчики автоматичної яскравості й наближення. Ще лівіше, здається, фронтальна камера, а біля неї зліва ще якийсь датчик, або допоміжна камера. З правого боку від динаміка розташовано ще дві фронтальні камери. Принаймні, на перший погляд виходить на те, що фронтальних камер у Galaxy S8 буде аж чотири. Напевно дві більші будуть для фотографій, а дві крайні для якихось допоміжних функцій.
 
Нижня частина

На нижній частині розміщено аудіо роз’єм для навушників. Як ви вже й зрозуміли, Samsung не збирається іти хвостом за LeEco та Apple, і не збирається позбавлятися цього роз’єму. Далі іде інноваційний роз’єм USB Type-C, мікрофон, і динамік. До речі, динамік тут буде вже дещо іншої форми. Не такий, до якого ми так звикли. Скоріше за все проблема нового дизайну динаміка стосується водонепроникності у цьому мудрофоні.
 

Це ніби все, що можна сказати про ці нові дані щодо нового флагмана від південнокорейців. Окрім однієї речі. Чому на фотографіях боки мудрофона є замилені? Чи це часом не привід для того, що ми скоро дізнаємося про ще одну цікаву і несподівану рису “характеру” Galaxy S8. Можливо це буде відсутність механічних кнопок вкл./викл. і кнопки регулювання гучності? Не знаю як вам, однак мені вже не терпиться побачити цей телефончик у себе в руці.
 
 

0 коментарі:

Дописати коментар