Як налаштувати Apple ID на iPhone

Для того щоб повноцінно користуватися вашим iPhone необхідно створити Apple ID. За допомогою цього облікового запису користувача ви зможете користуватися AppStore і ITunes - завантажувати платний і безкоштовний контент (ігри, музика, додатки). Користуватися унікальним сервісом IMessege, який дозволяє отримувати і відправляти безкоштовні мультимедійні повідомлення (тільки між користувачами Apple). Безкоштовні аудіо та відео дзвінки в FaceTime.

Ну і звичайно ж користуватися ще одним безкоштовним сервісом від Apple- ICloud. Завдяки якому всі ваші фото, відео, документи, музика, програми та інші файли будуть безпечно зберігатися в хмарі і синхронізуватися на всіх ваших пристроях. Тому у вас завжди буде доступ до потрібних файлів. Apple надає 5 безкоштовних GB для своїх користувачів.

Налаштувати Apple ID можна в налаштуваннях телефону. Для цього необхідно вибрати в меню налаштувань пункт App Store і Itunes Store, потім створити новий Apple ID.
створення айди


Для тих хто планує прив'язувати карту банку.


Цей спосіб тільки для тих, хто має банківську карту і планує її прив'язати до свого облікового запису для здійснення покупок в майбутньому, якщо такої немає, то ви не зможете створити ID таким чином. Якщо карта банківська все ж є, то необхідно слідувати інструкції, вказавши свої реквізити. Далі необхідно просто заповнити анкету, як це зробити зазначено нижче.
віза


Якщо карти все ж немає.

Необхідно створити обліковий запис іншим чином. Абсолютно нескладним. Для цього ми заходимо відразу в AppStore і вибираємо будь-яку потрібний безкоштовний додаток і тиснемо завантажити, потім натискаємо «Створити новий Apple ID».
додаток створити айді


Після цього йде стандартна реєстрація ID, тільки карта вже не потрібно. Заздалегідь необхідно підготувати email, яким ви користуєтеся, ну або будете користуватися на постійній основі, пароль від email теж необхідно знати. Вибираєте країну за бажанням, потрібно ввести свою адресу електронної пошти і пароль.

Адреса електронної почти- це і є ваш Apple Id. Пароль повинен містити не менше 8 символів, включаючи цифри, великі і маленькі букви, при цьому один і той же символ не може повторюватися в паролі більше трьох разів, так само не допускаються пропуски.

країна Пароль Apple ID



Потім, для посилення безпеки, необхідно відповісти на три контрольних питання. Відповідати на них краще чесно, щоб краще запам'ятати, ну або як варіант записати. Вони можуть знадобитися для відновлення облікового запису.

Поле резервний email можна залишити порожнім. Банківська картка в даному випадку не потрібно, відзначаємо це галочкою.
немає карти


Пункт подарункові карти ITunes залиште порожнім. Заповніть особисту інформацію (прізвище та ім'я, поштовий індекс і номер телефону), натисніть далі. У разі, якщо ви реєструєте український Apple Id, необхідно вказати український поштовий індекс і номер телефону. Необов'язково існуючий.

Потім необхідно перевірити пошту. На електронну скриньку, вказану при реєстрації має прийти лист від Apple для підтвердження аккаунта. Відкрийте цей лист, натисніть Підтвердити адресу (Verify now). Вкажіть ваш Apple ID (яким є email) і пароль. Якщо раптом листи в пошті не виявилося, перевірте папку Спам.

пошта введення айді


Apple ID створили, тепер можна заходити в AppStore і завантажувати, що душа забажає. Головне не забувати пароль і контрольні питання. Приємного користування)

0 коментарі:

Дописати коментар