Ліхтарик на телефон безкоштовно - Tiny Flashlight

Ліхтарик - Tiny Flashlight, невеликий, але корисний додаток, який встановлюється на мобільні пристрої, що володіють операційною системою Андроїд. Додаток, стане хорошим помічником в темний час доби, в місцях, де слабке освітлення. Це фактично функція ліхтарика. Зручно підсвітити замкову щілину або дверцята автомобіля в гаражі. Подивитися запис у блокноті або висвітлити темну зону. Ця програма забезпечує підсвічування екрану телефону і спалах функціями ліхтарика. Розробники постаралися для користувачів цього додатка щосили. Тепер кожен мобільник з цією операційною системою може служити ліхтариком, виконувати функції проблискового маячка, створювати кольорову підсвітку, виконувати роль сигналізації та багато інших корисних функцій.


 Ліхтарик - Tiny Flashlight для Android - безкоштовний 
Інтерес цей додаток викликало у багатьох. Тим більше, що він є безкоштовним, як при завантаженні (без СМС та реєстрацій), так і при його використанні. Установка абсолютно не вимагає ніяких спеціальних умінь і додаткових дій з боку користувача. Просто після завершення скачування і установки цього додатка його необхідно запустити. На весь екран з'явиться зображення стартовї кнопки «POWER». Вона і управляє включенням / відключенням спалаху для початку використання її в режимі ліхтарика. На екрані постійно присутній сигналізатор стану батареї, її рівня заряду, позначене в процентах. Має місце постійне нагадування про те, що тривале застосування даного додатка призводять до зменшення терміну життя батареї. 



При відсутності спалаху на телефоні, з роллю ліхтарика прекрасно справляється і підсвічування самого екрану.


Запуск дії самого ліхтарика проводиться шляхом всього лише одного натискання.  Є функція дозволяє змінювати частоту мерехтіння, передавати світловий сигнал лиха «SOS». Додаткова функція мерехтіння із заданою частотою для спалаху - Strobe Light. Наявність такої функції, як «Сигналізація» - два мерехтливих черзі помаранчевих ліхтаря, дозволяє використовувати телефон саме за таким призначенням. У кольорового підсвічування регулюється колірна гамма, яскравість. Ну а поліцейський маяк повідомляє екрану можливість мерехтіти синім і червоним кольором, створюючи ілюзію роботи проблискового маячка спецпідрозділів.

Скачати ліхтарик можна на плей маркеті, за цим посиланням

0 коментарі:

Дописати коментар