Samsung Galaxy Xcover 4 може бути анонсований найближчим часом

Ми не бачили нових захищених смартфонів з сімейства Galaxy Xcover вже два роки, так як компанія Samsung запустила третє і поки останнє покоління моделі ще в квітні 2015 року. Втім, такий часовий проміжок між виходом нових Xcover витримується з самого початку, і модельне сімейство поповнюється саме раз на два роки.

Samsung Galaxy Xcover 4 може бути анонсований найближчим часом


Так як останній смартфон Xcover був запущений ще в 2015-му, ми очікували побачити зовсім новий захищений телефон від Samsung в цьому році. Тепер ці очікування підтвердилися, і неоголошений Xcover 4 щойно засвітився на сайті Wi-Fi Alliance, де проходить сертифікацію модуля бездротової передачі даних. Поява цієї інформації ставить апарат четвертого покоління на один крок ближче до релізу.

Отже, невідомий апарат Samsung з номером моделі SM-G390F недавно був наданий з метою сертифікації Wi-Fi. Фахівці вважають, що це Xcover 4, так як його попередник має дуже схожий робочий номер моделі SM-G388F. Єдиною додатковою інформацією про Xcover 4, яку вдалося почерпнути від Wi-Fi Alliance, є той факт, що захищений смартфон буде працювати на платформі Android 7.0 Nougat прямо з коробки. Деякі інші джерела стверджують, що новинка отримає 4,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 480 х 854 пікселів, 2 Гб ОЗУ і 16Гб внутрішньої пам'яті. Є досить висока ймовірність того, що компанія Samsung офіційно представить Xcover 4 на MWC 2017 наприкінці лютого, так як провідний виробник мобільних телефонів Південної Кореї компанія Samsung не буде на цій виставці показувати свій флагман Galaxy S8. Але ми все-таки чекаємо більш докладної офіційної інформації, щоб остаточно підтвердити це.

0 коментарі:

Дописати коментар