Як отримати рут-права на Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge?

Як отримати рут права на на Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge, це питання задавали нам багато користувачів, тому ми вирішили перекласти українською мовою інструкцію. Щоб отримати root вам потрібно лише ознайомитися з докладною інструкцією і в точності слідувати запропонованому порядку дій.


Пропонований тут метод вимагає наявності розблокованого bootloader-а (завантажувача). Виробники ж вирішили, що їх флагмани гарні і без усіх тих додаткових можливостей, які дають користувачеві root-права. Напевно, саме тому вони взяли та й заблокували завантажувач у ряду модифікацій цих смартфонів, призначених для продажу в США. Тому перш, ніж приступати до рутурованню свого Android-смартфона, переконайтеся, що завантажувач "розлочили". Далі виконайте рекомендацій - на отримання Root-прав на Galaxy S7 або Galaxy S7 Edge буде потрібно не більше 10 хвилин.


Як отримати рут-права на Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge?

1. Скачайте програму CF-Auto-Root для своєї моделі смартфона. Знайти її можна тут  https://autoroot.chainfire.eu/.
2. Скачайте ODIN,  версію не нижче 3.07. і обов'язково на англійській мові скориставшись пошуком в гугл.
3. Знайдіть на офіційному сайті Samsung драйвера, і встановіть їх.
4. Перезавантажте домашній комп'ютер.
5. Включаємо режим налагодження 


6. Включаємо віддалене управління


7. Запустіть програму ODIN.
8. Вимкніть смартфон, після чого затиснувши і утримуючи кнопки "Додому", "Гучність вниз" і "Включення", переведіть апарат в режим завантаження.
9. Дочекайтеся, поки загориться екран і натисніть кнопку "Гучність вгору".
10. За допомогою USB-шнура підключіть смартфон до домашнього комп'ютера.
11. Дозвольте ODIN ідентифікувати мобільний пристрій (сигнал успішного впізнання і підключення - синій вогник в лівому верхньому кутку дисплея).



10. Натисніть кнопку "АР" в ODIN, виберіть файл CF-Auto-Root, який ви завантажили для своєї моделі смартфона на самому початку процедури.



11. Запустіть процес рутування, натиснувши кнопку "Start" (апарат самостійно перезавантажиться кілька разів до його закінчення).

Автоматична процедура триває близько п'яти хвилин. Ніякої індикації, що ілюструє або хоча б супроводжує процес, на екрані смартфона в цей час ви не побачите - тільки логотип з назвою апарату. Але переживати не варто, все це досить безпечно ... рівно настільки, наскільки взагалі безпечно отримання Root-прав на будь-який смартфон. Коли рутування буде завершено, ви зможете знайти серед встановлених додатків SuperSU і оцінити нові можливості настройки Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge під себе.

0 коментарі:

Дописати коментар