Код помилки 920 в Google Play Market: як виправити?

Google Play Маркет є справжнім серцем Android, так як саме він дозволяє користувачам завантажувати програми, ігри, книги і багато інших потрібних речей. Всякий раз, коли нам щось потрібно, ми просто заходимо на Google Play, викачуємо звідти і встановлюємо відповідну програму або гру. Це елементарно. Проте, іноді і при роботі з Google Play можуть виникати різні помилки. Наприклад, ви можете отримати помилку 920, яка є досить поширеною останнім часом.
помилка 920 play market

Як правило, дана проблема виникає у користувачів, що працюють з кастомними  прошивками. Але немає ніякої гарантії, що і на Android-пристрої з "рідною" прошивкою чи не з'явиться код помилки 920, тому що це залежить від різних факторів. У всякому разі, якщо ви отримали помилку 920 при завантаженні програми або гри, є кілька варіантів вирішення проблеми, які ми пропонуємо вашій увазі. Конкретної "панацеї", як правило, не існує - для кого-то спрацює один спосіб, для когось інший. Тому ми наводимо всі знайдені в мережі можливі рішення проблеми помилки 920 в Google Play для Android.

Спосіб 1: Вимкніть Інтернет і підключіться до мережі заново

 Це перша річ, яку можна зробити з апаратом, щоб позбутися від помилки 920. Іноді виникають приховані внутрішні проблеми в вашому мобільному телефоні, що не дозволяють підключитися до Google Play, і саме вони викликають код помилки. Яким би дурним не здавалося дане рішення, але воно, тим не менш, досить часто спрацьовує. Ви можете також спробувати поміняти варіант підключення до Інтернету - перейти на Wi-Fi.
 


Спосіб 2: Видаліть всі дані Google Play

 Досить часто проблеми з підключенням до маркету виникають через інформацію, що зберігається в кеші і даних. Дієвий спосіб позбутися від помилки 920 - очистити кеш і перезапустити Google Play Services, щоб збір даних почався заново. Для цього просто відкрийте "Налаштування" -> "Програми" -> "Сервіси Google Play". Якщо ви коли-небудь завантажували будь-яке оновлення сервісів Google Play, ви можете знайти його в розділі "Завантажені". В іншому випадку шукайте базовий варіант в "Налаштування" -> "Програми" -> "Всі". Після цього залишається просто очистити кеш і дані. На деяких пристроях ці дві функції розділені на "Очистити дані" і "Очистити кеш".

error 920 play market


Спосіб 3: Використовуйте інший обліковий запис Google

 Це ще одне рішення, що дозволяє виправити код помилки 920 в Google Play для Android - використання іншого облікового запису Google. До нього вдається досить велике число користувачів і, як правило, вдало. Абсолютно ні до чого вникати в механізм впливу даного способу. Головне, що він працює, і ви можете легко перевірити, наскільки ефективним метод буде в вашому конкретному випадку. Для цього просто видаліть існуючий обліковий запис Google зі свого мобільного телефону і додайте новий акаунт. Якщо у вас немає другого поштової скриньки Gmail, створіть його - це хвилинна справа. Якщо ви не хочете створювати ще один електронний ідентифікатор, спробуйте видалити і заново додати існуючий обліковий запис.
 
Код помилки 920 в Google Play Market: як виправити?


Спосіб 4: Перезапустіть свій мобільний телефон

 Це спільне рішення будь-яких проблем вашого мобільного телефону, і воно може бути ефективним в ситуації з кодом помилки 920. Іноді деякі небажані процеси починають працювати у фоновому режимі. Через їх роботи деякі файли отримують тимчасове заблокування, і, в кінцевому підсумку, користувачі стикаються з цією проблемою. Таким чином, ви можете перезавантажити свій мобільний телефон, щоб вирішити цю проблему.

Спосіб 5: Встановіть програми віддалено

 Ігри та інші програми можна встановлювати Android-пристрої віддалено, за допомогою домашнього ПК. Для цього вам необхідно відкрити Google Play Маркет з комп'ютера і увійти в свій аккаунт Google, який використовується в вашому мобільному телефоні. Після цього ви можете вибрати будь-який додаток і встановити його, натиснувши на відповідну кнопку. Додаток почне установку на вашому Android-смартфоні.
 

Спосіб 6: Робимо Hard Reset.

Скидання даних допоможе в будь якому випадку допоможе, так як відбудеться повернення до заводських налаштувань, тобто ви отримаєте новий телефон.

Ви можете спробувати будь-яке з цих рішень, щоб позбутися від помилки 920. Принаймні, одне спрацює напевно. Оскільки всі вони не вимагають особливих навичок і досвіду, ви легко впораєтеся з вирішенням проблеми.

0 коментарі:

Дописати коментар