Смартфон Essential від творця Android незабаром може з'явитися на ринку

У світі Android ім'я Енді Рубін широко відомо, адже саме створений ним стартап стояв біля витоків операційної системи Android. У 2005 році його компанія була куплена Google, а Енді Рубін продовжив роботу над своїм дітищем під крилом пошукового гіганта. У 2014 році він покинув Google і заснував компанію Essential Products, в якій зараз працюють понад 40 осіб.


 

Портфоліо торгових марок Essential Products включає в себе різноманітні пристрої, включаючи смартфони і планшети. Перший смартфон від цього виробника може з'явиться вже найближчим часом. Подробиці про пристрій поки невідомі, за винятком того, що можлива діагональ екрану становить 5,5 дюймів, а габаритні розміри будуть скромніші, ніж у iPhone 7 Plus. За даними джерел високе співвідношення площі екрану до площі передньої панелі пристрою буде досягнуто за рахунок Безрамковий дизайну. Серед матеріалів корпусу згадується метал і кераміка. Специфікації, швидше за все, будуть флагманськими.

Втім, куди цікавіше те, що смартфон Essential може виявитися модульним. Звичайно, про модульність в стилі Project Ara мови не йде. З чуток новинка отримає магнітний порт, який можна буде використовувати для підключення додаткових моделей. Однак чи буде подібний підхід практичним покаже час. Поява першого смартфона від Essential очікується в середині року, можлива ціна - $ 649.

0 коментарі:

Дописати коментар