Як змінити MAC-адресу в Windows 7 вручну

Ви отримали бан в онлайн грі, чи Вам просто  потрібно змінити мак адрес? Тоді ця стаття для вас, хороша інструкція, а також відео, яке 100% допоможе вирішити вашу проблему!





 1. Натискаємо кнопку Пуск. У меню вибираємо «Панель управління». Потім в панелі управління знаходимо розділ «Мережа та інтернет» і під ним натискаємо на посилання "Перегляд стану мережі та завдань» або натискаємо на ярлик «Центр управління мережами і загальним доступом».


2. У який з'явився розділі «Центр управління мережами і загальним доступом» зліва в колонці натискаємо на посилання "Зміна параметрів адаптера».




3. Тепер, коли ви перейшли до змін налаштувань параметрів адаптера, знайдіть ярлик «Підключення по локальній мережі» і клацніть правою кнопкою миші, потім виберіть варіант Властивості.



4. У вікні «Стан - Підключення по локальній мережі» натисніть на кнопку Властивості.


5. У новому вікні «Підключення по локальній мережі - Властивості» необхідно клікнути на кнопку Налаштувати.


6. Перейдіть в закладку «Додатково» або «Advanced» і зліва виберіть в списку варіант «Мережевий адреса» або «Network Address». В поле «Значення» або «Value» введіть MAC-адресу, що складається з 12 символів (латинські букви і цифри) без пробілів, тире і крапок. Необхідний MAC-адресу можна дізнатися по телефону техпідтримки абонентів, попередньо з'ясувавши ваші дані чи номер договору.

Також пропонуємо перглянути відео інструкцію

0 коментарі:

Дописати коментар