Як отримати щасливе яйце (lucky egg) в Покемон ГО

Кожному гравцеві в Pokemon Go час від часу випадають різні бонуси - отримувати їх можна за вчинення різних дій або певні досягнення, наприклад, банальне відвідування покестопа, перемога в битві за тренувальний зал, вирощування покемона або отримання нового рівня тренера.

Одним з таких бонусів є щасливе яйце - з його допомогою ви зможете збільшити вдвічі весь досвід, який ви отримаєте протягом півгодини. Таким чином, прокачувати рівні гравця стає набагато простіше.

І тут виникає питання: де знайти щасливе яйце в Pokemon Go?

Є два способи як отримати щасливе яйце в Покемон Го (оригінальна назва предмета - Lucky Egg).
Перший спосіб зробити це - абсолютно безкоштовнj, адже спочатку таке яйце дається гравцеві в якості нагороди за досягнення певного рівня. Ви можете отримати Lucky Egg на 9, 10, 15 і 25 рівні. Коли ви досягнете 20-го рівня, то отримаєте відразу два щасливих яйця, а на 30-му - вже 3 яйця. Але не поспішайте відразу використовувати ці предмети, адже вони досить цінні. Слід розпорядитися яйцем раціонально. Для початку, заробите досить багато цукерок, щоб розвинути своїх покемонів, потім починайте еволюціонувати істот, попередньо активувавши яйце. Тоді ваш рівень буде вдвічі швидше рости, і кількість досвіду також подвоїться.

Другий спосіб отримання яйця - покупка в магазині за ігрову валюту. Одне щасливе яйце обійдеться вам досить дорого - цілих 80 монет. Можна купити відразу 8 штук, за 500 покекоінов, а за 25 потрібно віддати 1250 монеток. Тобто, чим більше предметів ви купите, тим дешевше буде для вас. Покемонети, в свою чергу, можна отримати за захоплення стадіону (Гімах) або за реальні гроші.

0 коментарі:

Дописати коментар