Кращі покемони для захисту Гімів (Gym) в Покемон ГО

Захоплення Гімів - це невід'ємна складова захоплюючого ігрового процесу в Pokemon Go, завойовуючи нові оборонні бази, ви завжди отримаєте приємні бонуси та досвід.



Але є один момент - крім вас гіми бачать і інші гравці і вони можуть вдатися до спроб відвоювати у вас вежу, яка дає вам по 10 монет кожен день, щоб забирати прибуток собі. Щоб вашому «ворогу» було складніше відбити у вас фортецю, потрібно поставити на її захист досить сильного покемона, і тоді битися з ним буде не легко, а ваш гим, як і раніше, буде належати тільки вам. Зараз ми розповімо вам, які покемони найкращі для захисту Гіміів в Покемон Го.

Один з кращих варіантів - поставити на захист вашої бази покемона з хорошим запасом HP життів і показником CP (сили), але, все не так вже просто, адже кожен покемон відрізняється тільки однією перевагою, так що, доведеться ретельно підбирати істот.

    Наприклад, якщо вам хочеться, щоб ваше істота швидше розправився з противником-покемоном, тоді потрібно зробити упор при виборі саме на тип атаки, як правило, такі монстри мають невеликий запас HP, але в цей же час, за одиницю часу можуть провести досить сильну атаку і нанести значний шкоди.
    Якщо ж у ваших інтересах - протримати гім якомога довше, тоді ви повинні підібратися саме такого покемона, у якого був би найбільший показник життів HP.

Ми підготували для вас спеціальну таблицю з універсальними покемонами, яких найкраще ставити на оборону.


Покемони
Snorlax
Lapras
Dragonite
Vaporeon
Arcanine
Gyarados
Muk (Мук)
Exeggutor
Wigglytuff
Chansey (Ченси)
Втрати від ударів і швидкість атаки низькі

На даний момент, дана таблиця стане відмінним помічником для всіх гравців Pokemon GO які задаються питанням: яких покемонів ставити на гіми? У міру того, як будуть виходити оновлення, змінюватися або урізатись показники істот, таблиця може змінитися.

0 коментарі:

Дописати коментар