Як битися в Pokemon Go (Покемон Гоу)?

Ловля покемонів в Pokemon Go, прокачування і еволюція істот - це лише кілька аспектів ігрового процесу, і все це стане в нагоді вам в боях на стадіоні (гімах). Як же боротися з іншими гравцями? Про це ми розповімо вам в інструкції нижче.


Техніка бою в Покемон ГО


Битви між гравцями в Pokemon Go відбуваються подібно іншим мобільним ігор, наприклад, як в Infinity Blade. Тобто, щоб провести бій, ви повинні здійснювати натискання по екрану, ухилятись в необхідний момент і т.д. Як тільки ви підете в режим бою, вам буде потрібно постійно швидко натискати по екрану, тим самим вам вдасться завдати звичайні удари, використовуючи свого підопічного покемона. Коли противник почне атакувати вас у відповідь, то потрібно буде нажимати по екрану вліво і вправо, щоб у вас була можливість ухилитися від удару і уникнути шкоди. У кожного покемона є своя особлива «ульта» - це така здатність, яка буде постійно накопичуватися у істоти, відображається рівень заряду ульт над смугою життя звірка. Рівень заряду буде поступово зростати в міру того, як ви будете бути своїх супротивників звичайними ударами. Смужка шкали розділена на невеликі відсіки, і постійно наповнюється. Щоб зробити, так званий, супер удар, ви повинні просто затиснути пальцем по екрану на деякий час, після чого покемон почне використовувати Ульт. Супер-здатність у всіх істот генерується випадковим чином, і у кількох покемонів одного виду вона може бути різною.

Якого покемона вибрати для бою?


Коли ви опануєте бойову технікою в Pokemon GO, варто пам'ятати про те, що це всього лише половина вашого успіху. Досить важливим і вагомим фактором, який впливає на ваш успіх в битві, є правильний вибір покемона. У Покемон Го, як відомо, є дуже багато різних видів кишенькових вихованців, і в різному ставленні вони можуть бути анти-класом один для одного. Дана система може нагадати вам принцип «камінь-ножиці-папір». Отже, водяний монстр сильніше вогняного, вогненний буде ефективніше жуків, а трав'яні істоти сильніше водних і так далі. У процентному співвідношенні ефективність покемона проти іншої істоти, розділяється на 4 ступеня. Ось вони:

    Неефективний (шкода 0%)
    Малоефективний (шкоди 50%)
    Нормальна ефективність (шкоди 100%)
    Відмінна ефективність (шкоди 200%)

На наступних зображеннях ви можете побачити співвідношення сил різних покемонів в Pokemon Go.

0 коментарі:

Дописати коментар