Оновлена версія Pokemon Go v0.31.0

Оновлена версія Pokemon Go  v0.31.0
Творець мегапопулярної гри Pokemon Go, студія Ninatic Labs, представила перше велике оновлення проекту. У версії гри під індексом 1.1 додана можливість налаштовувати ігрові аватари, оновлені деякі параметри бою, поліпшена анімація спортивних залів. Бажаєте оновити гру можна в App Store і Google Play прямо зараз.







Скачати нову версію можна тут

Тепер популярна гра, заснована на технології доповненої реальності, дозволяє додавати аватари гравців, створені при першому налаштуванні аккаунта. Користувачі можуть змінювати волосся, одяг, колір шкіри і т.д. На додаток до налаштувань аватарів поліпшена анімація боїв в спортивних залах. За словами розробників, вона стала «плавніше і реалістичніше».

У новій версії творці Pokemon Go оновили систему бою: під час нападу на інших покемонів, шкоди завдана ворожому персонажу, буде вважатися точніше. Також покращено баланс при боях покемонів різного типу.
У Pokemon Go більше не відображаються сліди покемонів в розділі Nearby. Радар працює як і раніше, проте під час полювання сліди віртуальних монстрів не помітні. Крім іншого розробники виправили дрібні помилки, оновили деталі інтерфейсу, включаючи медалі досягнень, виправили ряд проблем з графікою.

0 коментарі:

Дописати коментар