Не можу натиснути на покемона в Pokemon GO, - вирішення проблеми

Не можу натиснути на покемона в Покемон ГО
Щоб знайти і зловити покемона в PokémonGO, вам необхідно докласти певних зусиль. Коли ви знаходите звірка на ігровому полі, на нього потрібно буде натиснути пальцем і деякий час тримати його, щоб з'явилася сенсорна мішень.



Досить часто мисливці на покемонів скаржаться, що вони не можуть натиснути на покемона в Pokemon GO і утримати його на прицілі. Отже, треба б знайти вихід з проблемної ситуації.

Помилки в програмі безпосередньо залежать від перевантаження сервера, але якому встановлена ​​вся потужність Покемон ГО. В такому випадку розібратися з несправністю буде неможливо, адже даний збій непідвладний людині. Однак, багато помилок можуть виникати і з вини самих користувачів програми. І в такому випадку доводиться вже самостійно розбиратися в проблемі.

Один з популярних глюків: «Навів на покемона, але кнопка не натискається» усувається таким чином:


  •     Спочатку ви повинні переконатися в тому, що Тренер (це ви - гравець) досить близько знаходиться до покемону. Це можна зрозуміти легко: навколо звірка в цей час повинен з'явитися ореол білої віртуальної мішені. При цьому, радар повинен охопити радіус розташування покемона. Якщо ж мішень не з'явилася - значить, ви не досить близько підійшли до суті, так що краще поквапитися, поки звір не встиг втекти від вас.Далі всередині кільця навколо істоти повинна з'явитися мішень - вона буває червоного, зеленого або жовтого кольору, за кольором можна визначити складність упіймання монстра. Якщо окружність буде зеленою - то сміливо киньте покебол в персонажа, напевно, зловити його легко. Якщо на радарі ви бачите червону мішень, то зловити істота буде непросто, і для його атаки необхідно шукати спеціальний кут кидка, а також розрахувати силу. Нема мішені і лампочка кнопки не нажимається - про це написано вище - просто наблизьтесь до покемону.
  •     Також, коли ви займаєтеся затриманням нових істот для своєї колекції, слід переконатися в гарному зв'язку, тобто - інтернет повинен добре ловити. Коли трапляється перебій з'єднання, може відбутися збій, це трапляється через нездатність пристрою передати інформацію ігрового сервера, або ж даний надходять із запізненням.
  •     Необхідно перевірити якість роботи GPS на вашому пристрої, це можна зробити за допомогою спеціальної тестової програми. Якщо ж датчик виявиться нестабільним, то натиснути не покемона не вдасться, а навколишня дійсність буде відображена неправильно. Крім цього, покемон може з'явитися на карті там, де його немає насправді, вірніше, він поруч, але в іншому місці, або ж він буде періодично зникати. Якщо ви помітили, що така проблема час від часу з'являється, ми рекомендуємо вам встановити програму  GPS test на свій смартфон, щоб  ситуація завжди була у вас під контролем.
  •     У разі, коли гравець впевнений, що проблема виникла не через якість інтернет з'єднання, геолокації або лагів самого телефону, то, швидше за все, вся справа саме в сервері. Ось у чому суть проблеми: у всьому світі є вже мільйони мисливців за покемонами, які постійно перебувають онлайн. Вони ловлять собі звірків, створюють битву на Гімі і т.д., через що може бути викликано «підвисання» сервера, і він нездатний деякий час оперативно приймати інформацію від усіх користувачів смартфонів.

Сподіваємося, що поради вище допоможуть  розібратися з даною проблемою і повернутися до ігрового процесу!

0 коментарі:

Дописати коментар