Як зробити повне скидання (hard reset) на Nokia Lumia 1020

Іноді телефон стає дивним. Ви не можете включити екран. Телефон ніяк не реагує на ваші дії: ні на дотик екрану, ні на натиснення кнопок ...

На щастя, більшість виробників передбачили певні комбінації кнопок для того, щоб впоратися з подібною проблемою, якщо вона раптом виникне.

Ось як зробити скидання для Nokia Lumia 1020.



Варіант 1: телефон в робочому стані

Перейдіть в розділ Налаштування> Про телефон> і натисніть кнопку Перезавантажити ваш телефон.

Варіант 2: телефон не включається або завис
1. Одночасно натисніть і утримуйте кнопки зменшення гучності і живлення до того моменту, поки не відчуєте вібрацію, а потім відпустіть. Це дозволить перезавантажити ваш Nokia 1020.

2. Якщо дана комбінація не спрацювала, одночасно натисніть і утримуйте вже три кнопки: гучності вниз, харчування і камери.

3. Після вібрації відпустіть кнопку живлення, але продовжуйте тримати зменшення гучності і камеру поки знову не з'явиться вібрація, після чого всі кнопки можна відпустити. Це дозволить перезавантажити телефон з видаленням всіх даних.



4. Якщо всі зазначені вище комбінації не принесли успіху, натисніть і тримайте кнопку живлення.
5. Коли відчуєте вібрацію, відпустіть кнопку живлення і затисніть кнопку зменшення гучності до моменту появи на екрані знаку оклику.
6. Тепер послідовно натисніть комбінацію кнопок гучність вгору, гучність вниз, харчування, гучність вниз. Ваш телефон Nokia 1020 повинен завібрувати, стерти всі дані і перейти в стан, в якому ви дістали його новеньким з коробки.

Процедура перезавантаження може зайняти декілька хвилин, тому наберіться терпіння.  

0 коментарі:

Дописати коментар