Не працює телефон, перестав вмикатись, рішення є

Буває ваш телефон в один момент перестав вмикатись, це може статися з різних причин, розряд, потрапляння води, удар, проблеми з прошивкою.
Щоб не довелося викидати мобільний телефон, давайте розберемося з причиною поломки і разом знайдемо рішення проблеми.



Заряджаємо батарею


 

Переконайтеся, для початку, що акумулятор вашого телефону повністю заряджений. Після повної розрядки батареї і підключення його до живлення, може пройти до 30 хвилин, перш ніж на екрані з'явиться значок зарядки. Тому, якщо ви не впевнені, поставте телефон на зарядку і півгодини моліться, що все добре;) А взагалі, краще залишити телефон в зарядці на добу і тільки потім уже робити висновки.

Вся справа в зарядці!

Якщо акумулятор заряджається, а телефон не включається, спробуйте вставити акумулятор з такої ж моделі і подивитися, чи запрацює телефон з іншою батареєю. Якщо вмикається, значить, вся проблема виявилася. У такому випадку, доведеться купити нову батарею і користуватися телефоном в своє задоволення далі. 


Пам'ять блокує процес
Також, проблема може полягати в карті пам'яті. Тому, для чистоти експерименту, краще на час вилучити її з телефону і спробувати включити так, без карти. Якщо телефон включився, значить, ви легко відбулися і вам потрібно буде просто замінити карту пам'яті. Хоча для початку спробуйте відформатувати стару карту через комп'ютер, вставити в телефон і спробувати включити

Телефонно-водні процедури

Можливо, коли в ваш телефон потрапила волога, і це стало причиною проблеми. У такому випадку, вам буде потрібно діагностика фахівців. Часто, виною є збій програмного забезпечення. Або ж з ладу вийшла якась мікросхема. У такому випадку без візиту в сервісний центр вам не обійтися.

Чому не включається телефон Якщо ж телефон включається через раз, то найчастіше причина криється в самій кнопці. Можливо, вона просто зламана. У такому випадку, після її заміни все буде працювати, як годинник;)
 

Скидання даних (hard reset) 

Якщо ваш телефон працює на операційній системі андроїд тоді можна спробувати зробити хард резет, скинути дані до заводських, шукайте на сайті статтю з інструкціями до скидань  даних для вашої моделі, або напишіть в коментарях модель, і ми разом знайдемо вихід.

0 коментарі:

Дописати коментар