Відомий дизайнер Хасан Каймак створив концепт Samsung Galaxy S7 в стилі НТС

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Здається, зовсім недавно флагман фірми Samsung смартфон Galaxy S6 з'явився на прилавках торгових точок, а дизайнери вже приступили до розробки нової моделі цієї фірми.

Знаменитий дизайнер Хасан Каймак, що створював прототипи гаджетів НТС, відгукнувся на пропозицію корейської компанії і розробив концептуальну модель смартфона Galaxy S7. За прогнозами це мобільний пристрій повинен з'явитися на ринку вже в наступному році.

Дизайнер розкрив деякі секрети новинки - вона отримає дизайнерське оформлення в ювелірному стилі. Корпус апарату буде зроблений з металу золотистого кольору з невеликими сріблястими вставками. Менш помітний варіант передбачається виготовляти, поєднуючи темну блискучу кевларову поверхню з матовим покриттям.
Samsung Galaxy S7

З технічного оснащення нового смартфона можна виділити два фронтальних динаміка, розташованих вгорі і внизу. Окантовка екрану фактично зливається з бічними ребрами моделі. У правій верхній частині мобільного пристрою знаходиться допоміжна лицьова камера, в нижній частині розташована апаратна кнопка Home, яка присутня на всіх флагманських смартфонах фірми Samsung. На тильній стороні встановлена ​​головна камера апарату, обладнана двома світлодіодами.


0 коментарі:

Дописати коментар