Hard Reset для iPhone 5

Hard Reset для iPhone 5
Hard Reset для iPhone 5
Навіть новенький "яблучний" смартфон може вийти з ладу під дією деяких факторів. Він може зависнути або заразиться вірусом.

У таких випадках можна вдатися до функції Hard Reset. Після її виконання зникнуть всі дані з пам'яті, а разом з ними і причини неполадок.



Але не варто поспішати і робити повне скидання. Все-таки досить складно знову встановити всі накопичені дані. Якщо ваш пристрій не реагує на ваші дії і через 3 хвилини і вже не допомагає затиснута кнопка «Додому» для згортання програми, то можете приступити в Hard Reset.

На iPhone цю операцію можна зробити декількома способами.


Спосіб перший.


Цей спосіб вважається найлегшим для виконання. Тут буде задіяний ваш комп'ютер і додаток iTunes. Підключіть пристрій до комп'ютера. Програма iTunes повинна повідомити, що знайдено новий пристрій. Автоматично відкриється меню, де буде вказано інформація з вашого смартфону (номер, версія операційної системи). Тут же буде кнопка «відновити». Просто натисніть її, і запуститься форматування вашого смартфона.

Спосіб другий.


У цьому випадку комп'ютер вам не знадобиться. Для запуску перезавантаження потрібно натиснути одночасно кнопки «Додому» і «Блокування» Утримуйте з кілька секунд до вимикання дисплея. Скидання пройшло успішно, тепер можете знову спокійно користуватися смартфоном.

Після того, як ви зробили перезавантаження, згадайте, що могло призвести до зависання. Зазвичай саме некоректні дії користувача призводять до збоїв в роботі пристрою. Звичайно, вся проблема може бути і в неякісному апараті. У такому випадку зверніться за ремонтними послугами в сервісний центр.

0 коментарі:

Дописати коментар