Як передати ігри по блютуз. Інструкція для власників ОС Андроїд.

. Інструкція як передати ігри по блютузДосить часто виникає необхідність передати встановлені вже в смартфон ігри товаришеві, використовуючи блютуз. Пісні, відеоролики, просто файли з даними передавати вміють всі (я сподіваюся), а от як передати вже встановлений додаток знають не багато.
У даній статті буде показаний простий, і легко доступний варіант, а якщо бути точним - практично єдиний. Є ще один, але він вимагає root-прав, і, я як я розумію ви знаєте що це, і з чим це їдять, то передачу ігор з Bluetooth вже точно освоїли.

Прочитавши статтю до кінця, і ретельно вивчивши її, переглядаючи скріншоти ви зможете з легкістю передати ігри на будь який мобільний пристрій під управлінням ОС Android.

І так, перш за все нам необхідно зробити резервну копію програми, якою збираємося ділитися. Відразу хочу звернути Вашу увагу на неможливість передачі платних додатків таким чином, точніше їх передати вийде, але от працювати вони не будуть.

Для резервування зручно (мені) використовувати ES Провідник, тому що він як файловий менеджер не поганий, і встановлений у мене в пристрої.

І так, - запускаємо ES Провідник, і переходимо в Менеджер Додатків. Вибравши необхідний додаток виділяємо його
 Інструкція як передати ігри по блютуз
 Після виділення додатка, його можна резервувати. Резервна копія з'явиться на карті пам'яті в папці / backups / app /.(тривалий тап за додатком).
Після чого додаток можна з легкістю передати на інший пристрій використовуючи блютуз

 Інструкція як передати ігри по блютуз

0 коментарі:

Дописати коментар