Як зняти графічний ключ на Samsung Galaxy Core GT-I8262 (hard reset)

Часом прикра випадковість або банальна необережність при роботі з коханим смартфоном може призвести до неприємних наслідків - збою в роботі девайса. Єдиний спосіб цьому протистояти - повернути телефон до заводських налаштувань.


Що ж може призвести до того, що безвідмовний супутник будь-якого сучасного людини починає видавати помилки? Наприклад, те, що користувач неправильно ввів графічний ключ кілька разів або ж забув пароль від електронної пошти Google аккаунта. Тоді йому потрібно розблокувати графічний ключ або пароль.

Ще, можливо, смартфон завис внаслідок некоректної роботи того чи іншого додатка, а, може, просто необхідно оновити систему пристрою. Ще один варіант - ви намагалися запустити гру, технічні вимоги до встановлення якої вище, ніж ті, які може дозволити собі ваш смартфон. Іншого виходу, як зробити повне скидання налаштувань, у вас немає.

Так званий жорстке скидання може знадобитися і в тому випадку, якщо необхідно зняти графічний ключ або пароль, інших варіантів для здійснення цієї процедури просто не існує.

Трапляється, звичайно, і так, що при спробі зробити певні технічні маніпуляції Samsung Galaxy Core GT-I8262 сильно зависає, що уповільнює робочий процес і, по правді, сильно дратує його власника.

Можлива і ситуація, коли девайс Samsung Galaxy Core GT-I8262 не включається або зависає, а причина, чому це сталося, так і залишається невідомою. Навіть багато спроб введення графічного ключа не рятують ситуацію, а, навпаки, посилюють її. Зрозуміло, що в такому випадку найбільш доцільно стерти актуальні настройки і встановити свіжі, більш коректні.

Важливо відзначити, що не варто турбуватися про ту систему даних - фотографії, музика, відео - які збережені на карті пам'яті. На них здійснювана процедура ніяк не впливає.

Специфіка процедури апаратного скидання індивідуальна для кожної моделі телефону, тим не менш, вона має ряд загальних характеристик.

У будь-якому випадку, перед тим, як здійснювати технічні маніпуляції по скиданню налаштувань самостійно, ознайомтеся з їх специфікою для конкретної моделі, знайшовши відповідну інформацію в інтернеті. Неакуратне поводження з девайсом може коштувати вам поломки і подальшого ремонту.

Також, можна скористатися спеціальною програмою для відновлення даних після Hard Reset:

Нижче буде розглянуто, як же повернути встановлені на заводі, характеристики смартфону Samsung Galaxy Core GT-I8262.

Спосіб 1:

     Для початку необхідно зайти в налаштування - вибрати опцію резервного копіювання та скидання - після цього здійснити запуск функції «Скидання даних» - потім виконати «Скидання пристрою» - і вибрати «Видалити все».

Спосіб 2:

         для початку вимкніть прилад тривалим натисканням відповідної кнопки

         далі  одночасно затиснути і тримати такі функціональні клавіші як: «збільшення гучності» + «повернення на основний екран» + «HOME»

         після того, як з'явився звук вібрації, а на екрані висвітився відповідний логотип компанії-виробника, необхідно відпустити клавішу «HOME». Дві інших кнопки утримуються до тих пір, поки не з'явиться меню апаратного відновлення (Android відновлення системи).

         Користуючись відповідною кнопкою, такий як «Гучність + -», з метою вибору певної опції з контекстного меню, а також функціональною клавішею «HOME» для його підтвердження, слід застосувати функцію «Wipe даних / скидання налаштувань».

 А після цього необхідно натиснути «Так - видалити всі даних користувачів» .

         Після проведених маніпуляцій Samsung Galaxy Core GT-I8262 здійснить скидання базових налаштувань, а перед поглядом користувача постане основне меню відновлення системи. У ньому слід вибрати опцію «перезавантаження системи в даний час».

         Здійснюється перезавантаження. Процес скидання


0 коментарі:

Дописати коментар