Як зняти графічний ключ на мобільному телефоні samsung young duos S6102 .

Вітаю , я радий вітати вас на нашому сайті. Сьогодні я розповім вам , як можна скинути всі налаштування на мобільному телефоні самсунг йонг Дуос .
Є два варіанти повністю скинути всі налаштування на S6102 . Зараз ми з вами розберемо другий варіант , через системне меню смартфона.


Для чого це потрібно? Наприклад , ви поставили на свій андроїд смартфон блокування у вигляді графічного ключа і забули його , або хтось вам його поставив. І для того що б зняти графічне блокування  можна скинути налаштування на телефоні.
Перед тим як це зробити раджу зробити резервну копію всіх даних на телефоні або хоча б витягнути з нього сім карту.

І так почнемо :



    Вимикаємо телефон;
    Одночасно затискаємо три кнопки на телефоні : кнопку меню внизу екрану ( home ) , кнопку регулювання гучності вгору ( vol up ) і кнопку включення телефону ( Power) ;
    З'явиться вікно системного меню;
    Далі за допомогою кнопок регулювання звуку вибираємо рядок Wipe data / factory reset і натискаємо на неї за допомогою кнопки HOME внизу екрану;


    Відкриється меню , де буде ціла купа написів « No » , вам потрібно за допомогою кнопки звуку вибрати рядок « Yes - delete all user data » і активувати її кнопкою « МЕНЮ (HOME)».


Після цього телефон потрібно перезавантажити (reboot)


Все тепер всі налаштування телефону будуть скинуті , а графічне блокування у вигляді графічного ключа так само зникне. Хочу так само попередити , що зайти в системне меню не так вже й просто тому якщо у вас все відразу не вийде то непотрібно розчаровуватися , спробуйте повторити все з початку.

Ну от і все , я думаю моя стаття була корисна вам . А питання  залишайте в коментарях.

0 коментарі:

Дописати коментар